Home » FASHION » OOTD: Burg Eltz

OOTD: Burg Eltz

OOTD Burg Eltz

Onlangs schreef ik al dat vakanties niet ver weg moeten zijn om mooi te zijn. Het mooiste van deze trip was zonder twijfel Burg Eltz. Ik neem jullie mee naar Burg Eltz, wat ik de ideale plek vond voor een OOTD!

OOTD Burg Eltz

Burg Eltz is echt een prachtig kasteel wat ik iedereen eens kan aanraden om een bezoekje aan te brengen.

Ik koos voor een redelijk simpele outfit, want we moesten een heel eind in de auto zitten en ook best wat wandelen naar daar. Comfortabele schoenen en kledij was dus een must.

SAM_3976

Toch vind ik het belangrijk om een leuke en liefst kleurrijke outfit aan te doen. Ik koos daarom voor deze outfit.

OOTD Burg Eltz

Ik koos voor mijn favoriete beige broek, gecombineerd met een leuk muntkleurig t-shirtje (mijn favo kleur ;-) ) waar een soort net in verweven is vanboven. Omdat het best wat frisjes al was, droeg ik een jeansvestje om het af te maken.

OOTD Burg Eltz

Qua schoenen ben ik voor comfort gegaan: mijn blauwe Keds, waar ik echt dol op ben. Ze lopen zo comfortabel en passen bij enorm veel outfits. Mijn handtas was ook beige, dus die paste perfect bij de rest.

Top: H&M – Broek: Zara – Jeansvestje: JBC – Handtas: Zara – Schoenen: Keds

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!