Home » FASHION » OOTD: how to rock dad sneakers

OOTD: how to rock dad sneakers

Elke trend heeft zijn voor- en tegenstanders, net als de dad sneakers die weer helemaal in zijn! Met dit artikel én een paar van dad sneaker in mijn bezit verraad ik al dat ik pro ben, maar laat me even uitleggen waarom!

Ik hou van super vrouwelijke stukken zoals maxi dresses met een bloemenprint of Parisian inspired blouses. Mààr ik vind dat ze pas echt karakter krijgen wanneer je ze combineert met wat mannelijkheid. Deze contrasterende elementen vormen op die manier een mooi geheel en houden elkaar in evenwicht. Dat kan door bijvoorbeeld dad sneakers onder een zwierige lentejurk te dragen of je sexy blouse af te werken met een stoere ripped jeans.

Deze sneakers van Bronx zijn echte eye catchers. De roze, rode en metallic details geven ze dat tikkeltje extra en een nog grotere 80’s vibe. De plateauzool van de sneakers maakt me ook iets groter, mooi onder een jurkje omdat je benen zo verlengd worden zonder te moeten inboeten aan comfort.

Zoals je kan lezen heb ik de dad sneaker trend in mijn hart gesloten, maar wat denk jij?

Mode, glitter, honden, lekkere geuren, cappuccino met amandelmelk & concertjes – those are a few of my favourite things.