Home » FASHION » OOTD: first fall look

OOTD: first fall look

OOTD: first fall look

Tijd voor mijn eerste, echte fall look! Stiekem keek ik eens uit naar de herfst, al is het maar om deze outfit te rocken.

Rok New Look

Don’t get me wrong, ik hou van de zomer! Maar stylewise vind ik het najaar toch iets interessanter: de laagjes, de kleuren, de materialen, … Anyways, voor deze look stak ik mezelf in een nieuw “kleedje”. Het begon allemaal met een wijnrode, lederen rok van Warehouse, die in mijn maat was uitverkocht. Als alternatief koos ik dan maar voor dit exemplaar van New Look en daar heb ik nog geen moment spijt van: de tint, het ruwere leer, de lengte, … Alles klopt gewoon!

Coltrui Benetton

Ik combineerde ‘m met een basic, zwarte coltrui van Benetton. Voor mij mag de rok (en de schoenen) met alle aandacht gaan lopen, daarom hield ik de bovenkant simpel. Bovendien vind ik de coltrui echt goed staan bij de rest van de look.

Vinyl enkellaarsjes Even&Odd

Ik werkte het af met mijn vinyl enkellaarsjes van Even&Odd. Deze schoenen gaan sowieso een vaste waarde worden in mijn garderobe dit najaar. Ze zitten supercomfy (als je ermee een bos kan trotseren, dan kan je er overal mee gaan) en ze zijn überstylish.

Rok: New Look via Zalando – coltrui: Benetton via De Bijenkorf – schoenen: Even&Odd via Zalando

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO