Home » FASHION » OOTD: how to combine Belgium and Berlin

OOTD: how to combine Belgium and Berlin

OOTD Berlijn

Na 4 maanden in Berlijn heb ik al veel dingen geleerd, maar op het vlak van fashion geldt hier toch vooral “Black is the new black”. Berlijn staat bekend als de uitvalsbasis voor de hipsters, maar die blijken toch vooral van de kleur zwart te houden. Ik toon je hoe ik toch probeer een Belgische touch te geven aan de Berlijnse dresscode.

Mijn kleding zelf is uiteraard zwart: een zwarte lange mantel van de Zara gecombineerd met een zwarte skinny broek van het Franse merk Joseph. In Berlijn trekken ze de zwarte lijn helemaal door, maar ik hou altijd van een beetje kleur. Zo ging ik hier voor een wit accent zowel in mijn sjaal, handtas als schoenen.

OOTD Berlijn

De Belgische touch: mijn zwart-witte sjaal van Essentiel en mijn tote bag van O’rén Official. Niet van een Belgisch merk, maar blijkbaar wel iets typisch voor de Belgische modewereld: Adidas. In Duitsland zijn ze gek op Nike, maar in België zwaait Adidas al enkele maanden de plak. Mijn witte Adidas Originals zijn dus een op en top Belgisch accessoire op de internationale roots na.

OOTD BerlijnLange mantel: Zara – broek: Joseph – handtas: O’rén Official – Sneakers: Adidas – Sjaal: Essentiel

Franse voornaam. Trotse Belg. Berlin based. Grote zus en oudste kind. Nail polish freak. Social media addict. Deadline junkie.