Home » FASHION » OOTD: I wore white to a wedding

OOTD: I wore white to a wedding

Eén van de meest gekende regels voor een trouw als vrouw is dat je geen wit kleed mag dragen. Maar regels zijn er om gebroken te worden en daarom droeg ik een wit kleed naar een trouw.

Ik ontken het niet, ik had wel wat schrik om een wit kleed naar een trouw te dragen. Maar ik heb het kleed genoeg gepimpt met andere kleuren, zodat het echt niet meer opviel… Ik heb alleszins van niemand boze blikken gekregen, maar wel veel complimenten.

De kleur waarmee ik besloot mijn outfit te pimpen werd mint, één van mijn favo zomerkleuren. Ik kocht dus alles in deze kleur :-), een ware zoektocht die toch goed is gelukt.

Mijn kleed kocht ik in Maasmechelen Village bij Karen Millen. Het is een echt “Anja-kleedje”: bolletjes, retro model en mooi getailleerd. De stof was wel wat dikker wat voor wat gepuff zorgde tijdens de mooie zomerdag. Mijn vestje kocht ik bij New Look.

Mijn schoenen en handtas scoorde ik bij Avance in de solden. Er waren in de zomer nog heel wat leuke mintkleurige spullen te vinden.

De ketting vond ik op Ali Express. Een beetje een gok, maar toch eentje die goed is gelopen. Ik draag niet snel kettingen en armbandjes, maar vond het wel leuk om het voor een speciale gelegenheid wel te doen. Het armbandje kocht ik vorig jaar aan een kraampje op vakantie in Nice.

Zouden jullie een wit kleed durven dragen naar een trouw en wat vinden jullie van mijn outfit?

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!