Home » FASHION » OOTD: ik waag me (eindelijk) aan de vinyl trend

OOTD: ik waag me (eindelijk) aan de vinyl trend

OOTD: ik waag me (eindelijk) aan de vinyl trend

Nooit had ik gedacht dat ik voor de vinyl trend zou vallen. Maar deze OOTD bewijst het tegendeel!

Rok Pimkie

Het was liefde op het eerste gezicht met deze vinyl rok van Pimkie. Alles eraan is zo mooi: de lange rits vooraan, de lengte én de zilveren details. Jep, ik moest en zou ‘m hebben.

T-shirt Pimkie

Vinyl wordt vooral met knitwear gecombineerd, maar ik doe het graag wat anders. Want bij vinyl denk ik aan muziek: een band shirt it is! Dit exemplaar van Nirvana is perfect.

Om het kille weer door te komen, combineerde ik het met een hoodie, sjaal en panty. Pretty basic, maar echt onmisbaar nu het zo koud is.

Jas Pimkie

Riem

Basic is wel het laatste wat je over deze (fake) suède aviater jas kan zeggen. Lekker warm én super fashionable: de beste combo die er is. De riem kan je trouwens verwijderen, wat de jas extra cool maakt!

Combat boots Pimkie

Bij een edgy outfit horen natuurlijk ook stoere schoenen. Dus mijn combat boots waren een no-brainer.

Beanie

Mijn grijze dipdye beanie van Large maakt de outfit helemaal af. Dit is by far 1 van mijn favoriete mutsen. En stiekem ook ideaal om de overgangsperiode tussen haarkleuren door te komen. ;-)

Volledige outfit

Jas: Pimkie – hoodie: Primark – T-shirt: Pimkie – rok: Pimkie – panty: Primark – schoenen: Primark – beanie: Large – sjaal: H&M

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO