Home » FASHION » DIY » OOTD: Jurkje uit Knip

OOTD: Jurkje uit Knip

OOTD: Jurkje uit Knip

Tijdens de laatste naailessen die ik volgde, had ik nog wat tijd over. Ik besloot daarom een heel simpel A-kleedje te maken met een speciaal kraagje.

De stof die ik uitkoos, is een heel rekbare stof. Het is een soort dunne en zachte tricot die ik bij De Stoffenkraam vond voor € 5/meter. In totaal kostte het jurkje me dus maar € 10.

OOTD: Jurkje uit Knip

Het voordeel van tricot is dat je geen ritsen of knopen moet gebruiken, maar door de elasticiteit ervan het gewoon zo over je hoofd kan trekken.

OOTD: Jurkje uit Knip

Het kleedje is heel tof en makkelijk om aan te doen. Door de lange mouwen is het perfect voor tussenseizoenen. Daarbij draait het heel makkelijk. :)

OOTD: Jurkje uit Knip

Het kraagje vind ik leuk en iets speciaals. Maar doordat de stof nogal dun is, krul het een beetje en blijft het niet mooi staan.

Mijn jurkje maakte ik met een zomerboekje van Knip van vorig jaar. Er staan heel wat jurkjes in, dus zeker de moeite om eens te checken!

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!