Home » FASHION » OOTD: Léopard goes winter

OOTD: Léopard goes winter

Liefde op het eerste gezicht, maar dan met een kledingstuk. Het overkwam mij zo een dikke twee weken geleden. Na meer dan een jaar zoeken vond ik eindelijk dé jas met luipaardmotief die ik al zo lang wilde.

Ken je het gevoel wanneer je maanden of zelfs jaren naar iets zoekt, maar toch nooit het perfecte exemplaar vindt? Ik heb tientallen jassen met luipaardprint gepast, maar telkens was het toch niet dat. De luipaardprint kwam vulgair over, het motief leek eerder op een panter of een mislukte zebra, de jas was niet lang genoeg, … Maar twee weken geleden was het eindelijk zo ver! Op mijn werk hangen er overal kledingstukken, zo ook in de plaats waar we onze lunch kunnen opeten. And then it happened, love at first sight! Helemaal links hing de léopard van mijn dromen aan een kapstok omhoog.

De jas bleek van het merk Cortefiel te zijn, dus plaatste ik meteen een bestelling op de website van Zalando. Drie dagen later was de vest eindelijk in mijn bezit. Eerste werk: de jas uitproberen! Na de vele complimentjes van mijn collega’s – “Echt een jasje voor jou” en “Wat een leuke print'” – besloot ik ze te houden. Jammer genoeg bleek de jas toch niet zo warm te zijn als ik dacht. En laat ik nu toch wel één van die personen zijn die nieuwe kledingstukken graag meteen aandoet, met een sterke nadruk op het woord meteen. Na anderhalve week geduld uit te oefenen, steeg het kwik en was het moment eindelijk daar. Sightseeing en mijn vrienden rondleiden gebeurde dit weekend in mijn nieuwe jas met luipaardprint!

Jas: Cortefiel via Zalando.be – sjaal: Essentiel – tasje: Essentiel – schoenen: Converse All Stars

Franse voornaam. Trotse Belg. Berlin based. Grote zus en oudste kind. Nail polish freak. Social media addict. Deadline junkie.