Home » FASHION » OOTD » OOTD: metallic creepers to the max

OOTD: metallic creepers to the max

Shoe trend bij uitstek deze lente en zomer zijn de plateauschoenen of de creepers. Kies voor de flatform shoes in een metallic kleurtje en je bent hélemaal mee met de laatste trends in schoenenland. Ik kon dus niet achterblijven en bestelde mij zelf een paar metallic creepers.

Na lang twijfelen besloot ik er toch voor te gaan: mijn eerste paar flatform shoes. Aan de kleur twijfelde ik geen seconde, het zou en het moest zilver worden. Waarom? Zilver kan je met alles combineren en kan je op alles dragen. Als je ook voor een paar creepers wil gaan, kies je het beste voor zilver, goud of wit. Deze kleuren zijn de ultieme combo colors en als je dan toch investeert in deze hippe schoenen, kan je ze beter zo vaak mogelijk dragen, toch? Je kan ze werkelijk op alles dragen, maar mijn favoriete kledingstukken om ze mee te combineren zijn een jeans- en skinny broek. Je kan ze zowel dragen met of zonder kousen! That is up to you!

Je kan plateauschoenen zeker nu al dragen, maar ik probeer toch nog te wachten tot de eerste warme zonnestralen arriveren. Ideaal om mijn creepers op te dragen, vind ik mijn nieuwe jeansbroeken van Polo Ralph Lauren. Ik twijfel wel nog steeds of ik voor de jeans ga met of zonder verfspatten. Dit is ook de reden waarom er nog een label aan mijn schoenen hangt. Ze zijn namelijk een klein beetje te groot, dus moet ik ze nog terugsturen ;). Dus koop asap jouw paar plateausneakers en prepare yourself for summer! Deze sneakers van Superga zijn met hun doorzichtige zijkant meer dan geschikt voor de hopelijk warme summah days.

Schoenen: Superga – jeansbroek met verf: Polo Ralph Lauren – jeansbroek zonder verf: Polo Ralph Lauren – zwarte broek: Joseph – glittersokken: & Other Stories

Franse voornaam. Trotse Belg. Berlin based. Grote zus en oudste kind. Nail polish freak. Social media addict. Deadline junkie.