Home » FASHION » OOTD: pop the bag

OOTD: pop the bag

De lente is in town, tijd dus om zomerse accenten in jouw outfit te steken. Ik haalde mijn flashy handtassen van onder het stof en combineerde erop los.

Een aantal weken geleden sloeg ik aan het shoppen in Berlijn. In het plaatselijke shoppingcenter viel mijn oog op een jeansbroek met verfplekken. Ik paste de broek meteen en was verkocht. De jeans zit super comfy en geeft net dat tikkeltje meer. Ik combineerde de jeansbroek met een zwarte blouse, blazer en sjaal. Normaal zou ik eerder voor een witte blouse gaan, maar omdat de temperaturen rond de 10° C schommelen, ging ik toch voor the good old black.

I love to accessorize! Ik haalde mijn paars-groen-blauwe oorringen uit mijn juwelendoos en zette mijn paarse zonnebril van Ray Ban op mijn neus. Kers op de taart: mijn flashy handtassen. Ik heb er eentje in het fluo oranje en eentje in flashy geel. Beide handtassen zijn gemaakt van een speciale stof waardoor je ze gewoon in de wasmachine kan stoppen. Flashy en ultra gebruiksvriendelijk dus! Ik kocht ze ongeveer twee jaar geleden bij Essentiel, maar ik heb deze handtassen dit seizoen al zien opduiken in vele andere winkels. Let the haunt begin!

Zonnebril: Ray Ban – handtassen: Essentiel – jeans: Polo Ralph Lauren – jas: Seventy – schoenen: Adidas Stan Smith – blouse: Tara Jarmon

Franse voornaam. Trotse Belg. Berlin based. Grote zus en oudste kind. Nail polish freak. Social media addict. Deadline junkie.