Home » FASHION » OOTD: sporty chic

OOTD: sporty chic

Combineer dit seizoen sportieve kleding met pure fashion en you are good to go! Tijd dus om de sporty spice in jezelf naar boven te halen! Sporty spice up your life!

De reactie van vrienden en collega’s was verbazend toen ze mij in deze outfit zagen. “Huh, heb jij nu een trainingsbroek aan?” of “Amai, gij zijt sportief vandaag”, waren er een paar uit het arsenaal aan reacties. Maar hey, where’s the fuss about? SS16 draait helemaal om sporty fashion. De Kardashians en de Jenners onder ons deden het al langer en de rest van de wereld kan dus niet anders dan volgen. Ik kocht een outfitje bij TWIN-SET in Milaan. Topper van deze outfit: mijn gekledere joggingsbroek met witte pareltjes op de zijkanten. De broek zit niet alleen supercomfy, maar ze voelt ook echt als een second skin. And girls, we all love second skin!

Ik kocht er een beige bijpassend pulletje bij en was meteen al een flinke som geld armer. Om het geheel toch wat chiquer te maken – anders zou het echt wel een trainingspak zijn – combineerde ik het met een zwarte blazer en langere, meer speelse sjaal. Mijn boho tasje van Essentiel geeft dan weer een twist aan het plaatje en maakt het in mijn ogen helemaal ‘afjes’. Een geschikt paar schoenen vinden was moeilijker, maar zeg nu zelf: mister Stan Smith keeps on rocking my world.

Sweater: TWIN-SET Simona Barbieri – jas: Seventy – broek: TWIN-SET Simona Barbieri – schoenen: Adidas Stan Smith – Tasje: Essentiel – Zonnebril: Ray Ban

Franse voornaam. Trotse Belg. Berlin based. Grote zus en oudste kind. Nail polish freak. Social media addict. Deadline junkie.