Home » FASHION » DIY » OOTD: Sunny pants

OOTD: Sunny pants

OOTD: Sunny Pants

Sindskort volg ik naailessen en daar maakte ik een losse broek. Nu dat het weer eindelijk beter is, vond ik het de ideale gelegenheid om mijn broek aan jullie te showen.

Het model komt uit La Maison Victor en heet de sunny pants, waar veel dames al wel van gehoord zullen hebben. Ik koos voor een stof uit viscose, zodat de broek lekker dun is en soepel valt. Het is de perfecte broek om te dragen als het zonnetje komt piepen, maar het nog niet echt warm is.

Sunny pants

Ik koos voor een blauw stofje met bloemetjes. Blauw is een kleur die volgens mij makkelijk combineerbaar is, dus altijd een voltreffer.

Sunny pants achterkant

De broek is vrij makkelijk om te maken, vooral voor een beginner als mezelf. Er zitten zakken in, wat ik heel aangenaam vind. De zakken zijn het moeilijkste om te maken. De bovenkant is met een rekker, dus je moet niet prutsen met een rits.

Sunny pants voorkant

Het model zelf paste me niet helemaal, we hebben het patroon wat moeten verlengen, want het was te kort. Op mijn heupen heb ik ook wat moeten innemen. Maar al bij al mag het resultaat er voor mijn eerste broek best wel wezen.

Sunny pants

Mijn outfit maakte ik compleet met een wit bloesje met een patroon, een jeansvestje en mijn geliefde Keds!

Sunny pants

Wil je de Sunny pants ook maken? Die kan je vinden op de site van La Maison Victor.

Ps: Miro en Ona waren ook buiten gekomen en hebben genoten van het gras en het zonnetje :-).

Miro

Ona

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!