Home » FASHION » OOTD: Winter in der Stadt

OOTD: Winter in der Stadt

Wolkjes blazen, warme, oversized jassen, handen in je zakken, dikke sjaals om je gezicht lekker in te verstoppen, kleedjes in de kleerkast. Voor wie er nog aan twijfelde: de winter bereikte Berlijn.

Een weekend in Berlijn staat voor mij vaak gelijk aan bezoekers. Vorig weekend mocht ik mijn mama en mijn twee broers verwelkomen. Op zaterdagnamiddag trokken we naar West-Berlijn om er iets te drinken op het terras van het 25hours Hotel Bikini Berlijn. De bar van dit hotel heet Monkey Bar, een echte aanrader als je Berlijn bezoekt. De bar kreeg zijn naam door het uitzicht op de aapjes van de Berlijnse zoo. Een colaatje drinken met jouw ogen op de gorilla’s: het kan!

Ik trok mijn zwarte broek aan van UNIQLO. Ik hou van deze broek, omdat het een jegging is. Ik kan dus elke dag zoveel eten als ik wil en de broek rekt gewoon mee. That’s why I love life en deze broek <3! Daarop ging ik voor een effen zwarte pull, zwarte oorbellen en een zwarte oversized sjaal. Lange jassen zijn deze winter nog steeds in, dus de vintage Burberry-jas van mijn mama werd nog eens de kast uitgehaald. Deze jas is zo warm en zo cool tegelijkertijd. Ik ben er echt stapelverliefd op!

Jas: Burberry, broek: UNIQLO, schoenen: Adidas

Franse voornaam. Trotse Belg. Berlin based. Grote zus en oudste kind. Nail polish freak. Social media addict. Deadline junkie.