Home » BEAUTY » Oral-B Trizone 5500 voor gladde tanden

Oral-B Trizone 5500 voor gladde tanden


Onder de kerstboom lag er maar één pakje… En wat voor één: de Oral-B Trizone 5500 elektrische tandenborstel.

Ik moest het vroeger niet zo hebben van elektrische tandenborstels: te luid en ik had niet echt het gevoel dat je genoeg druk kon uitoefenen op de tanden die het nodig hebben. Resultaat van deze druk is spijtig genoeg dat ik tandvlees heb weggepoetst. Mijn tandarts raadde me daarom aan om een elektrische tandenborstel aan te schaffen en zo verscheen deze beauty op mijn wishlist.

De Oral-B Trizone 5500 heeft heel wat geweldige features en is dus niet vergelijkbaar met eender welke elektrische tandenborstel. Ik som enkele highlights van de tandenborstel op.

5 programma’s waaronder dagelijkse reiniging, grondige reiniging, gevoelig (goed voor mij met mijn gevoelig tandvlees), whitening en massage.

Smartguide die aangeeft welk programma je koos, hoelang je poetst en waar je best poets. Deze hulp is echt superhandig, hij piept om de 30 seconden, zodat je weet dat je naar het volgende kwart van je tanden mag. Daarbij geeft hij je ook een lachend gezichtje als je 2 minuten hebt gepoetst, daar doen we het toch voor ;-)?

Poetsdruksensor die rood oplicht. Dit is enorm handig voor mijn gevoelig tandvlees.

Batterij die tot 10 dagen meegaat en inderdaad de batterij blijft 10 dagen goed. Klein minpunt vind ik dat je hem 24u lang moet laten opladen: best wel lang.

40000 pulsaties per minuut en 8800 heen en weer bewegingen per minuut wat zorgt voor een optimaal gereinigd gevoel.

Een handige grip vanachter in een mooi kleurtje dat ervoor zorgt dat deze beauty ook goed in je hand ligt.

Het resultaat op mijn tanden is wonderbaarlijk. In het begin schrok ik best op en moest ik wennen aan de vele trillingen. Ik ben er ondertussen aan gewend, maar na het eerste gebruik voelde ik mijn hoofd nog natrillen. Dit betekent natuurlijk wel dat hij enorm goed reinigt. Dankzij het handige Trizone borsteltje (je kan er trouwen ook de ronde borsteltjes op plaatsen) geraakte ik makkelijk tussen mijn tanden en voelde ze enorm glad. Dankzij de druksensor weet ik nu ook wanneer ik te hard druk en dit is echt goed voor mij. Ik denk niet dat ik dus terug ga naar handmatig poetsen, goed voor mijn tanden en zeker voor mijn tandvlees.

De Oral-B Trizone heeft een adviesprijs van 139 euro en kan je onder andere hier kopen.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!