Home » LIFESTYLE » Gadgets » De Rockbox van Fresh ‘n rebel

De Rockbox van Fresh ‘n rebel

rockbox 1

Draadloze speakers zijn een echt hebbeding geworden. Wij kochten onlangs de Fresh ‘n Rebel Rockbox!

Sinds ik Spotify Premium heb op mijn iPhone is er eindelijk weer muziek in mijn leven. Vroeger luisterde ik tijdens het studeren non-stop naar de radio of maakte ik tijd om voor elke grote trip een hele afspeellijst te downloaden. Maar als je de muziekwereld even niet volgt en je helemaal niet meer mee bent, wat moet je dan precies downloaden? Meteen de reden waarom ik voor Spotify Premium ben gegaan. Nu heb ik voor elk moment muziek die me in de juiste mood brengt! Natuurlijk wordt het allemaal nog leuker als je die muziek ook op een degelijk volume kan afspelen in de badkamer, keuken, woon- of slaapkamer.

rockbox 2

Daarom gingen we een tijdje geleden op zoek naar een draadloze speaker. Het volume van je gsm kan ook wel redelijk de hoogte in, maar toch krijg je nooit dezelfde heldere kwaliteit. We tikten deze Rockbox van Fresh ‘n Rebel op de kop and we love it. De prijs-kwaliteitsverhouding zit helemaal goed. We hebben de speaker natuurlijk nog niet kunnen gebruiken op een tuinfeest, maar binnenshuis zorgt het voor een helder en mooi geluid. Ook het design zit helemaal juist als je houdt van een moderne, Scandinavisch geïnspireerde stijl.

rockbox 3

Voor we de Rockbox kochten had ik nog nooit van Fresh ‘n Rebel gehoord, maar na wat opzoekwerk blijkt het wel een tof merk te zijn. Zeker voor wie van hippe gadgets houdt! Op hun online shop vind je verschillende modellen van draadloze speakers, maar ook oortjes en headphones. Je kan de gadgets niet personaliseren, maar wel kiezen uit heel veel leuke kleuren.

Wij kochten een kaki Rockbox voor €59,99 bij Mediamarkt. Vorige week kocht ik ook nog een antraciet versie voor mijn papa’s verjaardag!

Krijgt coups de foudre van design interieur, nagellakkleurtjes, minimalistische juwelen, cultuursteden en schoenen, veel schoenen.