Home » BEAUTY » Overhyped of niet: Maybelline Instant Anti-Age The Eraser Concealer

Overhyped of niet: Maybelline Instant Anti-Age The Eraser Concealer

Overhyped of niet: Maybelline Instant Anti-Age The Eraser Concealer

Ik ben continu op zoek naar producten die mijn donkere kringen aanpakken. Benieuwd of de gehypte Instant Anti-Age Concealer van Maybelline mijn hoge verwachtingen inlost!

De Instant Anti-Age The Eraser Concealer is waarschijnlijk 1 van de populairste concealers bij de drogisterij. Op YouTube enorm geprezen, maar bij ons lange tijd uit de rekken. Gelukkig heeft Maybelline onze gebeden verhoord, want sindskort wordt de concealer terug verkocht. Maar is het de hype waard? Dat zocht ik uit.

Sponsapplicator

De concealer bevat goji bes extract en haloxyl. Dat eerste hydrateert de huid rondom de ogen en gaat zo fijne lijntjes tegen. Haloxyl neutraliseert dan weer de donkere kringen onder de ogen. Je brengt het goedje makkelijk aan dankzij de sponsapplicator die op de tube zit. Jup, sounds like my kind of concealer! Eens kijken of het die beloftes ook kan inlossen.

Swatch Instant Anti-Age Concealer in Light

Ik kocht de concealer in Light, de lichtste kleur. Da’s licht, maar voor mijn bleke huid net niet licht genoeg, zoals je ziet op de swatch hierboven. Wel is ie goed gepigmenteerd en vrij dik van textuur.

Mijn gezicht au naturel

Mijn gezicht au naturel: donkere kringen galore ;-)

Zo breng ik de concealer aan

Bon, aan de slag! Ik breng de concealer met de sponsapplicator in een driehoek aan onder mijn ogen. Tipje: laat het product even in de huid smelten voordat je aan de slag gaat met een brush of spons om het in te blenden. Dan dekt het goedje nog beter. En ja, de dekking is echt top, maar mijn donkere kringen piepen er met 1 laagje toch nog wat uit. Dat los ik op met een extra laagje en wat compactpoeder.

De concealer aangebracht

Hier heb ik de concealer aangebracht

De rest van m'n make-up ook gedaan

En hier is het resultaat als ik de rest van m’n make-up ook heb gedaan

Ook dat van die fijne lijntjes vervagen was niet gelogen. Eigenlijk heb ik dat nog nooit gehad bij een concealer, dus I’m impressed. Ook hydrateert het goedje de huid onder mijn ogen goed: iets wat ik niet gewend ben aan een concealer. Dekking en verzorging in 1 product dus!

Jep, de Instant Anti-Age The Eraser Concealer is de hype waard! Een lichtere kleur zou ‘m wel helemaal top maken. Je vindt de concealer voor € 13,29 bij de drogisterij.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO