Home » BEAUTY » Pakshop shoplog voor mooie krullen!

Pakshop shoplog voor mooie krullen!

Pakshop shoplog voor mooie krullen

Onlangs liet ik mijn haar korter knippen, want de puntjes waren echt dood. Ik wil mijn lokken gezond én mooi krullend houden, daarom kocht ik wat producten op Pakshop.nl.

Shea Moisture

Shea Moisture

Onder curlies is Shea Moisture een vaste waarde. Goede producten met goede ingrediënten die je haar echt voeden. Ik kocht het Shea Moisture Bamboo & Maca Root Resilient Growth Protein Masque, een heel diep voedend masker. Hij belooft het haar te versterken, flexibiliteit te geven en te beschermen tegen breuk. Kortom: hij zou zorgen voor gezond haar!

Verder kocht ik een mousse van Shea Moisture. Vroeger gebruikte ik weleens mousse, want het zorgt voor veel krullen die goed blijven, maar ik hou echt niet van de plakkerigheid ervan. Deze natuurlijke mousse zorgt voor hold, zonder plakkerigheid en schilfertjes.

Als laatste kocht ik nog een leave-in-spray met 100% virgin kokosolie. Ik had hier namelijk veel goede reviews over gelezen.

Speciale verzorging

Speciale verzorging

Ik wil meer diep voedende haarmaskers gebruiken om mijn haar goed te voeden. Ik las dat een conditioning cap kan helpen om dit proces te versnellen. Deze sluit de warmte van je huid in om een beter resultaat te geven.

Verder kocht ik ook nog een magic scarf om mee te slapen. Dat zou minder frictie aan je haar geven dan je kussen zelf.

Jamaican Black Castor Oil

Jamaican Black Castor Oil

Als laatste kocht ik een pure Jamaican Black Castor olie. Ik las dat veel mensen dit gebruiken om hun hoofdhuid te masseren. Dit zou voor gezond haar zorgen dat extra snel groeit en dat wil ik wel graag testen.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!