Home » BEAUTY » Parfums voor hem & haar

Parfums voor hem & haar

Parfums voor hem & haar

Vandaag neem ik jullie weer mee naar parfumland & laat ik jullie enkele (vernieuwde) geuren zien! Ook aan de mannen heb ik gedacht, misschien wel iets voor Valentijn!

geur01

Beginnen doen we met de nieuwste geur van Elie Saab. Elie Saab heeft altijd hele warme & florale geuren. Toetsen die je hart vullen met warmte en daardoor eigenlijk ook perfect zijn voor deze tijd van het jaar. Voor Le Parfum In White vond Mr. Saab inspiratie bij z’n creaties van trouwjurken. Het flesje ziet er ook super feestelijk uit door de gouden details en grote witte dop. De geur bevat signature toetsen van oranjebloesem & patchouli: bloemerig, maar ook een tikkeltje fruitig door topnoten van mandarijn en zelfs peer. Ik ruik achteraf ook vooral het warmte van de vanille die ook in de geur aanwezig is. Le Parfum In White zal vanaf 1 februari verkrijgbaar zijn voor zo’n € 61 (30 ml).

Ook de twee parfums van Zadig & Voltaire This is Her/Him! werden in een nieuw jasje gestoken. De geur is hetzelfde, maar het flesje werd onder handen genomen door illustratrice Virginia Elwood. Resultaat? Een hele plezante tattoo-inspired capsule collectie die er grafisch super leuk uit ziet! De Limited Edition van This Is Her kost je € 70 (50 ml). This is Him! heeft een prijskaartje van € 55 (50 ml).

geur03

Bij Narciso is er ook een nieuwe, heerlijke mannengeur in het assortiment, verkrijgbaar vanaf 1 februari. De prachtige blauwe gradient fles is op zich al een streling voor het oog. De geur bestaat allereerst uit muskus, karakteristiek in Narciso Rodriguez parfums. Dat wordt versterkt door houtachtige noten, zoals blauwe ceder en zwart ebbenhout – en nog eens aangevuld met amberachtige vetiver. Een op en top mannelijke & sensuele geur. For him bleu noir kan je kopen voor € 71 (50 ml).

geur04

Als laatste stel ik jullie geen parfumspray voor, maar wel een parfum body olie van Issey Miyake: Nectar de Parfum. De olie kan je gewoon op je lichaam aanbrengen. Combineer het met de Eau de Parfum van de geur en versterk zo het aromo of gebruik het met een neutrale body butter. Op de geur moeten jullie nog even wachten tot maart, maar ik kan jullie al wel een kleine glimpse meegeven. Het is een heerlijke rozengeur in de typische ‘druppel’ fles, met een rose gold accent! De Nectar Eau de Parfum zal € 57 (30 ml) kosten.

Naar welke geur kijken jullie het meest uit?

Graphic designer. Could've been a character in Mad Men. Loves everything about branding and design. America lover.

http://www.latanie.be