Home » BEAUTY » Pep je haar op met RainPharma en Blooms & Blossoms

Pep je haar op met RainPharma en Blooms & Blossoms

Pep je haar op met RainPharma en Blooms & Blossoms

Het frisse weer eist zijn tol op je haar. Gelukkig hebben RainPharma en Blooms & Blossoms heel wat producten in hun assortiment voor je lokken.

Shampoo & conditioner

RainPharma Pure Shampoo & Authentic Conditioner

Alles begint natuurlijk met een wasbeurt. Combineer daarvoor de Pure Shampoo (€ 38) en de Authentic Conditioner (€ 18) van RainPharma. Die eerste is een sulfaatvrije shampoo die volledig plantaardig is en je haar mild, maar grondig reinigt. Ook de conditioner is 100% natuurlijk en siliconenvrij. Toch laat het je haar zacht en glanzend achter.

Haarmasker

RainPharma Charming Broccoli Seed Mask

Verwen je haar zo nu en dan met de Charming Broccoli Seed Mask van RainPharma (€ 49): dit spul laat je haar glanzen, heeft een anti-frizz effect en kalmeert de hoofdhuid.

Haarolie

Prim Botanicals The Hair Oil

Genoeg haarolie om uit te kiezen bij Blooms & Blossoms. Zo is er de The Hair Oil van Prim Botanicals (€ 46). Dit spul maakt je lokken gehydrateerd, beschermd, hersteld, getemd én glanzend. Niet mis. ;-)

Malaya Hair Oil Repair & Style

Next in line is de Hair Oil Repair & Style van Malaya (€ 49). Deze olie maakt droog en beschadigd haar glanzend, kalmeert de jeukende, droge hoofdhuid, voorkomt roos en gespleten punten en bestrijdt kroezen.

Alchemy Peppermint Hair Remedy

Last but not least is er de Peppermint Hair Remedy van Alchemy (€ 50). Dit product stimuleert de haargroei en verzorgt én beschermt het haar.

Styling

Modern Minerals Texture Mist

Breng je haar in model met de Texture Mist van Modern Minerals (€ 23 bij Blooms & Blossoms). Met dit goedje style je het haar zonder het te verzwaren. Het beschermt het haar tegen vocht en fixeert je lokken langdurig.

De producten van Rainpharma vind je bij deze verkooppunten of op hun webshop. Het assortiment van Blooms & Blossoms vind je ook online.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO