Home » BEAUTY » Perfect brows met het Hema B.A.E. wenkbrauwpoeder

Perfect brows met het Hema B.A.E. wenkbrauwpoeder

Perfect brows met het Hema B.A.E. wenkbrauwpoeder

Een tijd terug lanceerde Hema met B.A.E. een gloednieuwe make-up lijn. Ik kocht het wenkbrauwpoeder uit die lijn.

Met dit wenkbrauwpoeder belooft Hema vollere wenkbrauwen met een poederachtige finish. Bovendien is het product 100% vegan.

Eerlijk is eerlijk: toen ik het product voor het eerst spotte, dacht ik echt niet aan een wenkbrauwpoeder. Komt door de verpakking: poeder zit toch in een “pan” en niet in een flacon? Maar het is net die flacon die het poeder herbergt en je brengt het dan aan met de mousse-applicator. Handig eigenlijk voor on the go, want zo moet je niet nog een extra brush op zak hebben.

Verpakking Hema B.A.E. wenkbrauwpoeder

Naast de handige verpakking ben ik ook fan van de kleur. Ik koos voor 01 Ash, wat perfect past bij mijn grijze lokken. En hoewel je misschien zou denken dat het aanbrengen een hel is door die applicator, vind ik het net easy peasy. Binnen no time heb ik m’n wenkbrauwen ingekleurd en het werkt zelfs vrij precies. Je kan de kleur ook heel makkelijk vervagen met een spoolie voor een subtieler effect.

Zonder make-up

Zonder make-up

Hema B.A.E. wenkbrauwpoeder aangebracht

Hema B.A.E. wenkbrauwpoeder aangebracht

Ook gaat het product lang mee: je brows vervagen wel lichtjes na verloop van tijd, maar het is niet zo dat zo een touchup hoef te doen doorheen de dag. Jep, het ideale product als je van nature vrij borstelige wenkbrauwen hebt en ze gewoon wilt inkleuren. Ik zou het product wel niet aanraden om haartjes bij te tekenen, dat lukt hier moeilijk mee.

Maar het enige minpuntje wat ik heb ondervonden aan het poeder is dat het soms wel opstuift, bijvoorbeeld als ik de applicator terug in de flacon dip. Of het laat soms nog wel eens wat fallout achter op m’n gezicht. Maar da’s gewoon een kwestie van even afborstelen. ;-)

Hema B.A.E. wenkbrauwpoeder

Ik kocht het B.A.E. wenkbrauwpoeder bij Hema voor € 5.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO