Home » BEAUTY » Reclame | Perfect Indian summer hair + winactie Solar Sublime pakket

Reclame | Perfect Indian summer hair + winactie Solar Sublime pakket

Perfect Indian summer hair + winactie Solar Sublime pakket

Hoera voor het fijne zomerweer waar we nu op getrakteerd worden, al is dat ook wel een hele beproeving voor je haar. Tijd dus om wat tips en tricks voor het perfecte Indian summer hair op een rijtje te zetten en jullie te verwennen met een witactie!

Ondertussen draait de actrice wel al een tijdje mee, maar voor mij blijft Kate Hudson de ultieme surferbabe én mijn grote inspiratiebron voor indian summer hair. Van haar perfect geblondeerde lokken tot haar messy golvend haar, I just love it! Al moet ze die plaats wel delen met Blake Lively, die minstens even jaloersmakende lokken heeft.

Lush Sea Spray Volumespray

En als er iets is waar ik ontzettend naar verlang in de zomer, dan zijn het van die perfecte beach waves. Gelukkig lukt dat met een sea salt spray in een handomdraai! Probeer zeker eens de Sea Spray Volumespray van Lush, een zeezout spray en stylingproduct in één. Zo zorgt het goedje niet enkel voor beach waves, maar ook voor hold. Alsof dat nog niet genoeg is, kreeg het product ook nog eens de heerlijke geur van oranjebloesem mee. Deze bad boy vind je voor €17,95 in de Lush winkels of op hun webshop.

L'Oréal Paris Casting Sunkiss Jelly

Beach babes hebben meestal ook van dat prachtig goudblond haar. Op mijn bucketlist staat het niet bepaald (de enige tint blond die ik nog zou overwegen is platinablond), maar voor de fans zijn er wel wat middeltjes. Way, way back, toen ik nog blond haar had, gebruikte ik elke zomer trouw een blondspray. En ja, dat werkt echt om je haar wat op te laten lichten. Ik denk niet dat het product wat ik toen gebruikte überhaupt nog wordt gemaakt, maar er zijn genoeg alternatieven. Zo heb ik een paar jaar geleden, toen de ombré zo hip was, de L’Oréal Paris Casting Sunkiss Jelly gebruikt. Werkt goed, is makkelijk in gebruik en heeft een zacht prijsje van €10,99.

Hoedjes & petjes

Jep, niets fijner dan lekker genieten van het zonnetje, maar helaas kan de zomer ook nefast zijn voor je lokken. Chloor, zeewater en te lange blootstelling aan de zon drogen je haar uit of verkleuren het. Bescherming en verzorging is dus onmisbaar! Voor bescherming zijn hoedjes of petjes natuurlijk ideaal en het ziet er ook nog eens stylish uit!

L'Oréal Professionnel Solar Sublime

Voor nog meer bescherming en verzorging voor je haar raad ik je de producten uit de L’Oréal Professionnel Solar Sublime lijn aan. Het beste nieuws? Wij geven enkele producten weg uit de lijn! Jij maakt kans op een pakket met de After-Sun Protect shampoo, de Beschermende Spray en het Herstellend Masker, drie fijne high end producten die je lokken optimaal beschermen en verzorgen na een dagje zon.

Lijkt het je wel wat? Vul dan je gegevens hieronder in en beantwoord de prijsvraag. Deze winactie loopt tot en met 1 september, de volgende dag verwittigen we de winnaar per mail. Let op: deze winactie is enkel open voor bezoekers uit België.

[contact-form-7 id=”52397″ title=”Wedstrijd L’Oréal Pro”]

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO