Home » BEAUTY » Perfecte, volle wenkbrauwen met NYC

Perfecte, volle wenkbrauwen met NYC

Dikke, volle wenkbrauwen zijn de trend, al zijn de meeste dames hier niet mee gezegend, inclusief mezelf. Niet verwonderlijk dus dat NYC met de Browser Brush-On Brow Kit komt. Benieuwd? Ik ook!

De Browser Brush-On Brow Kit komt in een plastieke doosje met een schuifdekseltje. Het bestaat uit een wax en wenkbrauwpoeder. Verder zit er ook een pincet en borsteltje bij. Er zijn meerdere sets, ik heb de kleur 876 Brunette.

De gebruiksaanwijzingen op het doosje zijn eerder speciaal, je moet namelijk de wax mixen met het poeder. Deze mengeling kam je over je wenkbrauwen. Daarna haal je overtollige haartjes weg. Zelf zou ik dit eerder doen voor het inkleuren, maar zo zie je natuurlijk wel welke wenkbrauwen weg kunnen. Ten slotte kam je nogmaals je wenkbrauwen naar boven en naar buiten.

Als ik het bijgevoegde borsteltje gebruik om de wax en het poeder te mengen, merk ik eigenlijk op dat het borsteltje iets te breed is om mooie fijne lijnen te trekken. Je kan dus best een ander wenkbrauwborsteltje gebruiken, zoals ik heb gedaan. De pigmentatie is wel meteen dik in orde: je kan een mooie donkere kleur creëren.

Ook op mijn wenkbrauwen merk ik dat de kleur enorm gepigmenteerd is, hier zie je het grote verschil tussen met en zonder poeder. Ik ben niet bepaald gezegend met dikke wenkbrauwen en hiermee kan ik mezelf toch volle, verzorgde exemplaren aanmeten.

Wel is de tint misschien net te donker voor mij, maar dat is makkelijk op te lossen door de set anders te gebruiken. Ik gebruik namelijk eerst het poeder en fixeer het vervolgens met de wax. Zo wordt de kleur minder intensief en net iets natuurlijker.

Het resultaat zijn verzorgde wenkbrauwen die de hele dag goed blijven zitten dankzij de wax.

Goedgekeurd dus! Ook voor de prijs van €3,49 hoef je het niet te laten. Je vindt de set bij Kruidvat.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!