Home » BEAUTY » PhytoPlage Original Protective Sun Oil x Brigitte Bardot

PhytoPlage Original Protective Sun Oil x Brigitte Bardot

PhytoPlage Original Protective Sun Oil x Brigitte Bardot

Op vakantie je huid insmeren met zonnecrème, da’s de normaalste zaak van de wereld. Maar je haar bescherm je best ook tegen de zon, daarom kocht ik de PhytoPlage Original Protective Sun Oil x Brigitte Bardot.

PhytoPlage Original Protective Sun Oil  X Brigitte Bardot

Deze olie belooft het haar te beschermen tegen de schadelijke invloeden van de zon, het strand en het zwembad. Perfect voor op vakantie dus! Verder heeft de olie een UV-filter en voedt hij het haar er ook nog eens bovenop. Ook zou ie voor een wet effect zorgen. Bovendien steunt Brigitte Bardot dit product, omdat het niet wordt getest op dieren.

PhytoPlage Original Protective Sun Oil  X Brigitte Bardot

Het product bevat geen siliconen en minerale oliën, een pluspunt voor mij. Wel zitten er goodies in die je haar écht voeden, zoals rozemarijnbladolie, castor-, zonnebloem-, olijf- en abrikoospitolie en calendula extract!

PhytoPlage Original Protective Sun Oil  X Brigitte Bardot

Omdat het een olie is, denk je misschien automatisch dat het product vrij vettig is. Jep, da’s wel het geval, maar je kan het door de spraykop wel licht door je haar verstuiven. Toch krijg je er wel dat gekend wet effect door. Mijn advies is om het te gebruiken en daarna uit te wassen. En dat lukt prima, want het product wast makkelijk uit. Er zitten namelijk geen siliconen of minerale oliën in. Het beschermt je haar dus wel goed, maar uitwassen is een must!

Je vindt de PhytoPlage Original Protective Sun Oil x Brigitte Bardot online voor € 16,49.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!