Home » FASHION » accessoires » Pieces Accessoires SS14

Pieces Accessoires SS14

Tijdens de persdagen konden we bij Bestseller onder andere de zomercollectie van Pieces al previewen! Bij het binnenkomen werd mijn aandacht meteen getrokken door de kleurrijke sjaals!

I LOVE SJAALS! Vooral van die cirkelvormige die je bijna eindeloos om je hals kan draaien, zelfs in de zomer! Mooie kleurtjes en patroontjes, daar val ik voor in zwijm!

Voor de kleurtjes zien we veel pasteltinten, maar zeker ook fel roze en donkerblauw. Voor de handtassen komt er weer veel camel en zwart terug, eerder neutraal dus. Ook de croco-textuur in leder is helemaal terug! I like! Ook mosterd-tinten komen steeds vaker terug, al dan niet in combinatie met felle kleurtjes! De sjaal met de driehoekjes op deze foto is mijn favoriet!

Croco croco croco. Zowel in handtassen, riemen en portemonnees. It’s ba-hack!

Verder zien we veel clutches terug als handtasjes! Pastelkleurig of zwart met glitters, het kan allemaal! Ik ben persoonlijk echt verliefd op het zalmkleurige setje!

Juweeltjes mogen ook komende zomer weer vrij bombastisch zijn! Ofwel in gewicht ofwel in shine! Oorbellen met grove steentjes, statement kettingen met een overload aan parels! Blauw blauw blaaaaaaauw!

Als als het op handtassen aankwam, dan ging ik met deze naar huis! Semi-croco, matte zwarte ‘Celine’ model. Hebben!

Hebben jullie iets moois gespot?

Graphic designer. Could've been a character in Mad Men. Loves everything about branding and design. America lover.

http://www.latanie.be