Home » BEAUTY » Pink Perfect Creme van Erborian, wat is dat?

Pink Perfect Creme van Erborian, wat is dat?

Over Erborian hebben we het eerder al gehad, maar ook vandaag wijd ik een artikel aan het merk. Na hun BB en CC crèmes hebben ze nu ook een Pink Perfect Crème gelanceerd, maar wat is dat?

Erborian heeft ondertussen drie make-up producten die je de perfecte huid geven:

  • BB crème: één van de beste BB crèmes die ik ooit heb geprobeerd, die rimpels en fijne lijntjes vermindert, de huid hydrateert, revitaliseert en herstelt.
  • CC crème HD: een crème met een ultrafijne en diep hydraterende textuur die boordevol CC-pigmenten zit. Die passen zich aan aan je huid, zodat je teint straalt.
  • Pink Perfect crème: het Koreaanse geheim voor de perfecte huid! Deze draagt zorg voor de huid, verfijnt die en verbetert de teint. Het zou de huid doen herleven en doen glanzen zodat het eruit ziet als “ochtenddauw”. Verder zou het de make-up fixeren en de poriën verkleinen.

Erborian heeft trouwens ook verzorgingsproducten in het assortiment, zoals maskers en scrubs. Maar goed, deze keer focus ik me op de Pink Perfect crème. Zoals ik al zei, is de crème een verzorging die je aanbrengt voor je BB crème of foundation en zorgt voor glans en een fijnere huidstructuur. De crème komt in een roze glanzende verpakking met daarin de tube met het product. De tube voelt heel stevig aan en heeft een draaidop met daaronder een doseerspuitje. Best handig om een klein beetje er uit te krijgen.

Goed, wat dan met die gezonde Koreaanse ingrediënten? Wel, er staat een hele waslijst van ingrediënten op dit product, met heel veel siliconen. Als een soort van primer had ik dit natuurlijk wel verwacht.

De crème smeert heel goed uit en als je een klein beetje gebruikt, zie je meteen het glanzend effect op de huid. Een soort rozig parelmoer effect, vandaar de verpakking en de naam natuurlijk. Als je het zo dik smeert als ik op mijn hand deed, dan plakt het goedje wel wat. Op mijn gezicht gebruik ik natuurlijk minder en zie je het parelmoereffect niet meteen, maar het plakt dan plakt ook niet meer zo. Ik gebruik het vooral als primer en daarvoor vind ik het wel goed. Mijn make-up blijft langer goed. Ook het ochtenddauw effect is niet gelogen. De eerste dag dat ik de crème uittestte, zei mijn collega dat mijn huid straalde. Score!

De Erborian Pink Perfect crème kan je kopen bij ICI Paris XL voor €36,35.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!