Home » BEAUTY » Power couple voor m’n huid: Clinique Pep Start Eye Cream & Garnier Hydra Bomb Crème

Power couple voor m’n huid: Clinique Pep Start Eye Cream & Garnier Hydra Bomb Crème

Power couple voor m'n huid: Clinique Pep Start Eye Cream & Garnier Hydra Bomb Crème

Ik heb niet de makkelijkste huid: roodheden, donkere kringen, droogtelijntjes, etc. Goede huidverzorging is dus echt een must en ik zweer bij dit power couple.

Ik heb een aantal vereisten voor mijn huidverzorging: het moet goed werken én het moet compact zijn (zodat ik alles kan aanbrengen in de trein). Glazen flesjes of extra benodigdheden zoals borstels zijn een no-go. Daarom zijn net deze 2 producten, die trouwens perfect de balans houden tussen budgetproof en duur, grote favorieten.

Clinique Pep Start Eye Cream & Garnier Hydra Bomb Crème

Clinique Pep Start Eye Cream

Clinique Pep Start Eye Cream

Een collega van mij gaf me een staaltje van de Clinique Pep Start Eye Cream. And damn, I’m impressed! Dit spul pakt mijn droogtelijntjes aan, vervaagt mijn donkere kringen & houdt de huid onder m’n ogen gehydrateerd. Zo oogt mijn oogopslag een pak frisser! De tube is trouwens superhandig: dankzij de applicator brengt het spul makkelijk aan en komen mijn handen (op m’n gezicht) er niet aan te pas. Onlangs kocht ik de fullsize versie ervan: money well spent!

Clinique Pep Start Eye Cream substantie

Garnier Hydra Bomb Hydraterende Crème Antioxidant SPF 10

Garnier Hydra Bomb Hydraterende Crème Antioxidant SPF 10

Jullie weten ondertussen wel dat ik dol ben op het Hydra Bomb Sheet Mask van Garnier. Daarom besloot ik een ander product uit de lijn te testen. De handige plastic verpakking met pompflacon van deze Crème Antioxidant trok me over de streep. Ideaal voor onderweg! ;-) Ik breng 1 pompje aan over mijn hele gezicht & mijn huid is meteen gehydrateerd en zacht. Weg met die droge plekjes! Superfijn is dat het geen vettig laagje achterlaat. Nope, het goedje trekt vrijwel meteen in. Last but not least is het voor mijn gevoelig huidje ook wel een dikke plus dat hier SPF 10 inzit.

Garnier Hydra Bomb Crème substantie

Je vindt de Clinique Pep Start Eye Cream voor € 21,50 op de webshop van het merk en de Garnier Hydra Bomb Hydraterende Crème Antioxidant SPF 10 voor € 7,99 bij de drogisterij.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO