Home » BEAUTY » Primark komt met een hoogwaardige skincare lijn

Primark komt met een hoogwaardige skincare lijn

Primark komt met een hoogwaardige skincare lijn

Kwalitatieve skincare producten aan een prikje? I’m done for that en Primark ook: in samenwerking met beauty expert Alex Steinherr lanceert de keten een collectie van 20 verzorgingsproducten.

Als beauty expert en voormalig UK Glamour Beauty Director weet Alex Steinherr wel wat goede skincare is. Samen met Primark heeft Alex 20 producten samengesteld met de beste ingrediënten, zoals hyaluronzuur, niacinamide en squalaan. Bovendien zijn de producten vegan, dierproef- en parfumvrij en zacht voor de huid. En de prijzen? Die liggen tussen € 4 en € 6, budgetproof pur sang.

De collectie is opgedeeld in 5 productlijnen: Sleep Spa, Pore Balance, Maximum Moisture, Plump & Glow en Pollution Solution. Het unieke eraan is dat je de verschillende lijnen naar hartelust kan combineren om zo de ideale skincare routine voor jouw huid te bekomen!

Sleep Spa lijn
Laten we die verschillende lijnen eens even onder de loep nemen. Als eerste de Sleep Spa lijn: dit is een verjongende lijn van 4 producten die werken tijdens je slaap. Het maakt je huid voller, gehydrateerd en herstelt. De lijn bestaat uit een One-Step Night Cleanse, een Sleeping Face Mask, een Every Night Eye Mask en een Overnight Lip Mask. Klinkt interessant om mijn droogtelijntjes aan te pakken!

Pore Balance lijn

De Pore Balance lijn zuivert en kalmeert dan weer je huid. Zo voelt het glad en gehydrateerd aan. De lijn bevat wederom 4 producten: de Low-pH Sulphate Free Cleanser, de Super Detox Clay Mousse Mask, de Anti-Blackhead Stick en de Blemish Rescue Stickers. De ideale lijn voor wie veel last heeft van onzuiverheden.

Maximum Moisture lijn

Next is de Maximum Moisture lijn: ideaal voor als je huid wel wat extra hydratatie kan gebruiken. De lijn bestaat uit de Micellar Cleansing Gel, de Moisture-Locking Everyday Moisturiser, het Supreme Sheet Mask en de Hydration on the Go.

Plump & Glow lijn

Vierde in het rijtje is de Plump & Glow lijn: deze 4 producten geven je huid volume en zorgen voor een frisse look. De producten in deze lijn zijn de Facial in a Stick, Plump & Glow Moisturiser, The Power Mask en Plumping Lip Gloss. Op zoek naar zo’n gezonde glow? Dan is deze lijn zeker jouw ding!

Pollution Solution lijn

Last but not least is er de Pollution Solution lijn. Deze lijn beschermt je huid tegen de invloed van luchtvervuiling. De producten in de lijn zijn de Oil-Free Gel Hydrator, de Daily Skin Starter, de Dual Texture Exfoliating Pads en het City Mask. Die eerste 2 kan je nu al kopen, die laatste 2 liggen zeer binnenkort in de winkelrekken.

Ik word helemaal enthousiast van deze skincare collectie van Primark! Jij ook? Rep je dan naar je favo Primark filiaal. De collectie ligt er nu in de winkelrekken. De prijzen liggen tussen € 4 en € 6.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO