Home » BEAUTY » Professional Oil Repair Intensiv masker voor extreem droge lokken

Professional Oil Repair Intensiv masker voor extreem droge lokken

Professional Oil Repair Intensiv masker voor extreem droge lokken

Mijn extreem droge haren kunnen altijd wel een goed voedend masker gebruiken. Deze keer probeer ik het Professional Oil Repair Intensiv Haarmasker van Balea uit.

Ik zag bij DM deze grote pot van 300 ml staan en dacht het wel eens iets voor mij kon zijn. Zeker toen ik zag dat dit goedje geen siliconen bevat. Dit masker belooft je haren goed te voeden en schade te herstellen. Oké, dat is misschien wat overdreven, want beschadigd haar herstellen gaat niet. Maar je kan het wel zachter en handelbaarder maken.

Qua ingrediënten ben ik blij dat er geen siliconen of minerale olie inzitten. Er zit wel vette alcohol en oliën in zoals sheaboter en arganolie. Maar die staan verder in de lijst, het is dus geen hoofdbestanddeel.

Het masker is een dikke, vaste crème. Daardoor kom je met een beetje al toe om je volledige haardos in te smeren. En jep, dat lukt verrassend goed, zelfs met die dikke textuur. Pluspunten! Daarnaast vind ik het masker die typische haarproducten-geur hebben, niet onaangenaam!

Professional Oil Repair Intensiv Haarmaske voor extreem droge lokken.

Na gebruik is mijn haar echt zachter. Het voelt niet zwaarder aan, maar mijn haar heeft die extra voeding dan ook broodnodig! Heb je niet zo’n droge lokken als mij, is dit masker misschien wel te zwaar voor jou.

Dit masker vind je voor € 2,95 bij DM.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!