Home » BEAUTY » ProNails Elevate Life

ProNails Elevate Life

pronails

Lente in het land equals lente op mijn nagels. Daar is de nieuwe ProNails collectie, Elevate Life, helemaal perfect voor!

pronails

Elevate Life is geïnspireerd door de succesvolle en onafhankelijke girlbosses die wij vrouwen allemaal zijn. En dat vertaalt zich niet alleen in succes en gelukkig zijn op de werkvloer, maar ook daar buiten. De collectie bestaat uit zes pastelkleurtjes die mij helemaal op het lijf zijn geschreven. Ik koos twee kleurtjes uit die het beste bij me passen: Eat your greens en Elevator Peach.

Eat your greens is een heerlijk mint groen kleurtje, vergelijkbaar met mijn aller-aller-aller eerste kleurtje uit mijn groeiende nagellakcollectie. Zeker tijdens de lente durf ik veel kleur te dragen op mijn nagels en in mijn garderobe. De naam is ook een leuke reminder om beter mijn best te doen op vlak van healthy food! I’m on it, ProNails.

pronails

Elevator Peach is niet alleen een leuke kleur, maar ook een toffe verwijzing naar mijn job. Als je net zoals mij in de ‘reklam’ werkt, ken je vast wel het begrip Elevator Pitch. ;) Pitch proof met dit peachy kleurtje op je nagels.

pronails

Beide lakjes zijn longwear en houden met de bijhorende top en basecoat extra lang (zo’n 5 dagen, yay)!

De Elevate Life collectie vind je nu bij een ProNails salons in je buurt voor €14,95 per stuk!

Graphic designer. Could've been a character in Mad Men. Loves everything about branding and design. America lover.

http://www.latanie.be