Home » BEAUTY » Reclame | Pure verwennerij met de gezichtsmaskers van Kruidvat

Reclame | Pure verwennerij met de gezichtsmaskers van Kruidvat

Pure verwennerij met de gezichtsmaskers van Kruidvat

Maak je me-time nóg beter met de gezichtsmaskers van Kruidvat. Ik testte voor jullie 3 maskertjes uit het assortiment uit.

Basic maskers

Fruity maskers

Tissue maskers

In totaal zitten er 8 maskers in het assortiment van het huismerk. Die zijn op hun beurt opgedeeld in 3 verschillende categorieën: tissuemaskers, basic maskers en fruitige maskers. Ik testte er eentje uit elke categorie.

Creamy Mousse Lemon Cake masker

Ik startte met een fruitig masker: het Creamy Mousse Lemon Cake masker. Dit luchtig goedje zou je huid weer zijdezacht maken en optimaal verzorgen door de amandelolie en sheaboter erin.

Huid voor het masker

Masker aangebracht

Door de gure wind van onlangs kon mijn huid wel wat extra zachtheid gebruiken. Kom maar op met dat mousse masker dus. Het masker voelt erg luchtig en is super zoet. Precies alsof ik pudding op mijn huid smeer. En dat vind ik toch wat vies aanvoelen, zeker omdat je het 10 à 15 minuten moet laten intrekken.

Huid na het masker

Bon, als het maar werkt. En dat deed het inderdaad: mijn huid voelde achteraf zijdezacht! Minder enthousiast ben ik over het feit dat de zoete geur van het masker lang bleef hangen. Vind ik minder, want de geur is niet zo mijn ding.

Anti-Aging Tissuemasker

Het tweede masker in de rij was het Anti-Aging Tissuemasker. Ik ben echt dol op sheet maskers, maar tot nu toe heb ik enkel die van Garnier getest. Hier was ik dus heel nieuwsgierig naar! Het masker bevat arganolie en hyaluronzuur: die combo verzorgt de huid én vervaagt de lijntjes.

Huid voor het masker

Masker aangebracht

Van dat laatste heb ik jammer genoeg wel wat last. Je begrijpt dus al waarom dit masker de selectie heeft gehaald. ;-) Het masker heeft alvast 1 voordeel ten opzichte van die van Garnier: het bestaat maar uit 1 laag, dus dat bespaart me wat geklungel. Dit moet je 8 à 10 minuten erop laten.

Huid na het masker

Het hyaluronzuur in het masker merk je vrijwel meteen: het prikt lichtjes. Al zijn mijn lijntjes achteraf wel wat vervaagd, maar het resultaat is niet spectaculair. Wel laat het mijn huid zacht en gevoed achter.

Q10 Revitalizing Gezichtsmasker

Tot slot probeerde ik het Q10 Revitalizing Gezichtsmasker. Dit masker bestaat uit sheaboter en avocado-olie: dat beschermt de huid en maakt ze zacht en glad. Daarnaast zit er ook Q10 en het Cell-Beauty-Complex in. Dat activeert de cellen en zorgt voor een egale teint. Ten slotte zou het masker bij veelvuldig gebruik de rimpels verminderen.

Huid voor het masker

Masker aangebracht

Een hele boterham dus! Je moet een dun laagje van het masker aanbrengen en dan 8 à 10 minuten laten intrekken. Daarna haal je de restjes weg met een tissue of masseer je het in.

Huid na het masker

De geur is het eerste wat me opviel aan dit masker: die is overheerlijk! Verder is het masker vrij dik van textuur. Maar als je een dun laagje aanbrengt op je gezicht, droogt dit spul vrij doorzichtig op. En dat maakt het moeilijk om het eraf te krijgen. Anyways, het goedje laat m’n huid glad en gehydrateerd achter. Ook de roodheden zijn wat minder. Jep, mijn favo masker for sure.

Je vindt deze gezichtsmaskers voor € 0,99 bij Kruidvat. Het Anti-Aging Tissuemasker is wel ietsjes duurder: die heeft een prijskaartje van € 1,19.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO