Home » BEAUTY » Rainproof met de zomerhits van Yves Rocher

Rainproof met de zomerhits van Yves Rocher

Rainproof met Yves Rocher

Van waterproof tijdens de zomer naar rainproof in de herfst. Dit is de quick fix oogmake-up van Yves Rocher.

Tijdens mijn zomervakantie wilde ik ten volle genieten, maar niet naturel door het leven gaan (er zijn grenzen!). Daarom schafte ik me een minimum aan waterproof oogmake-up aan bij Yves Rocher.

Hun zomerhit was voor mij de oogschaduwcrème die maar liefst 12 uur lang houdt. Deze vind je in 12 kleurtjes terug, maar ik koos voor 3 tinten die goed matchen bij de meeste outfits.

Gebruikte producten water

Ik ben normaal gezien geen fan van oogschaduwcrèmes. Vaak vind ik ze tè vettig of tè vloeibaar, plakt het meeste in de plooi van mijn oogleden en is er na een paar uur niets meer van te zien. Wel, dan toch niet bij deze van Yves Rocher. Door zijn aangename structuur en het fijne borsteltje breng je deze oogschaduw in één trek heel gemakkelijk en nauwkeurig aan.

Aanbrengen oogschaduw

Het product droogt heel snel op en hecht zich als een glanzende filter op je ogen. Daardoor zijn deze oogschaduwcrèmes ook nog eens multifunctioneel: breng hem aan op je volledige ooglid, gebruik hem als primer of als eyeliner. En je kan ze ook nog eens gebruiken als highlighter!

Breng ze bijvoorbeeld aan onder je wenkbrauwen of in je binnenste ooghoeken. Alle kleuren laten zich ook heel gemakkelijk combineren en blenden. Inmiddels heb ik mijn collectie uitgebreid met nog 3 extra tinten…can’t help it!

Finaal resultaat

Quick fix: check! Extra pluspunt: deze waterproof oogschaduw is volledig parabeenvrij. Voor mij niet alleen een zomerhit, maar ook nog eens onmisbaar om wind, regen en afwisselende temperaturen (en dus zweterigheid) in het najaar te trotseren.

Werk je eyecandy af met een waterproof mascara. Yves Rocher heeft in hun gamma 2 waterproof varianten: ofwel ga je voor extra volume en een open blik met de Mascara volume 360° Waterproof, ofwel kies je voor de Wimperverlengende Mascara 360° Waterproof Noir. De kleurkeuze is wel beperkt: enkel te verkrijgen in het zwart. Ik kom al een hele tijd toe met de Mascara volume 360° Waterproof. Het verschil vóór en na is toch opvallend. :)

Mascara voor en na

Deze mascara doorstaat ook mijn quick fix vereisten: snel en gemakkelijk aan te brengen. Dankzij de structuur van het vezelborsteltje klitten je wimpers niet samen en vermijd je van die spinnenpootjes. De mascara verspreidt zich mooi en definieert je wimpers, dus vandaar dat extra volume-effect. Verrijkt met Korenbloemwater en dankzij zijn waterbestendige formule trek je ook met deze zomerhit rainproof door najaarsweer plensbuien.

Benieuwd of deze make-up producten nu effectief tegen alles bestendig zijn? Ik nam de proef op de som. Oordeel zelf maar. :)After water 2Yves Rocher’s Langhoudende oogschaduwcrème 12 uur is van jou voor € 14,90 per flesje van 6 ml. Beide waterproof-mascara’s van Yves Rocher kosten € 18,90.

Quick fix make-up liefhebber voor korte ochtendroutines, last-minute- meisje, creatief, opportuniteitenspotter, geboeid door innovatie, beauty trends en life-hacks, connecting-the-dots, outfit matching make-up- kleuren, verzamelt graag kleding en schoenen, houdt van comfy-chique, wine&dine.