Home » LIFESTYLE » food & drinks » Recept: Sinterse speculaascake

Recept: Sinterse speculaascake

Recept: Sinterse speculaascake

Het is weer december en dat betekent dat pakjesavond weer in zicht is. Bij sinterklaas hoort natuurlijk speculaas: deze cakevariant is super makkelijk en snel om te maken!

47032934_306102936761697_8540124752461692928_n

Wat heb je nodig?

  • 400 g zelfrijzende bloem
  • 250 g kandijsuiker
  • 2 eetlepels lichtbruine suiker
  • 250 g bakboter
  • 2 eieren
  • 1,5 theelepel kaneel of speculaaskruiden

Zo maak je het:

  1. Meng alle droge ingrediënten onder elkaar.
  2. Smelt de bter en voeg deze samen met de eieren en melk toe aan de rest van het mengsel.
  3. Roer tot een glad beslag.
  4. Vet een bakvorm in en stort het beslag hierin.
  5. Bak de cake zo’n 35 min op 175 ° C.

Enjoy!

Shoppen, lekker en gezond eten, beestjes, reizen, een vleugje Disney, meezingen met m’n favoriete songs en af en toe een dansje. Dat zijn dingen die me telkens weer, een beetje meer, oprecht gelukkig maken.