Home » BEAUTY » Reclame | Sampar musthaves

Reclame | Sampar musthaves

Reclame: Sampar musthaves

Vandaag test ik een merk dat voor mij nieuw is én een medische achtergrond heeft: Sampar. Ik testte 4 producten voor een perfecte teint uit voor jullie.

sam01

Vandaag neem ik een universele concealer, een foundation, een eye care cream & een soort van highlighter om te mengen met je dagverzorging onder de loep. Als eerste de 2 producten waar ik het meest benieuwd naar was: de Glamour Shot (€ 40 voor 25 ml) is een universele foundation die bij iedere teint goed zou staan. Bovendien zou je huid door dit goedje in 1 minuut al een stuk beter moeten uitzien. Zelf gebruik ik een dunne laag foundation om de roodheid op mijn wangen en neus te verbergen én om glimmen doorheen de dag tegen te gaan. Verder heb ik eigenlijk een prima huid, vrij van onzuiverheden. Het product komt in een handige tube met pompsysteem. De textuur kan je vergelijken met die van een serum. Aanbrengen gaan vlot en je merkt meteen dat het goedje je poriën bijna onzichbaar maakt en de huid ook matteert. Op het eerste zicht al niet slecht. Alleen kwam ik er al snel achter dat hij mijn roodheden niet aanpakt en da’s wel jammer. Je kan ‘m ook niet gebruiken in combinatie met andere vloeibare foundation, wat dat ‘pakt’ niet over deze Glamour Shot. Helaas dus niet meteen iets voor mij, maar volgens mij wel goed als je geen last hebt van roodheden of voor op vakantie: wanneer je toch het matterende effect wil hebben, maar verder geen make-up wilt dragen.

sam02

Als tweede ging ik voor de oogproducten. Ik smeer elke dag trouw oogcrèmes en vind de 2 applicators heel handig. De Glamour Shot eyes (€ 30 voor 10 ml) heeft dezelfde functie als de crème hierboven: een soort van universele concealer die je wallen in no time zou moeten verlichten. De sponsapplicator en geltextuur brengen fijn aan. Het product zelf doet me denken aan de Pep-start creme van Clinique: verfrissend en een wat tintelend effect. Ik zie hier en daar wel wat verschil onder mijn ogen, maar ook niets super drastisch (wat ik ook niet verwachtte). Ik ben fan van het verfrissende en oppeppende effect, zeker ‘s morgens!

De Impossible Contour des Yeux (€ 29 voor 5 ml) komt in een stick verpakking waaraan je moet draaien om het product eruit te krijgen: zeker fijn én hygiënisch. Dit goedje is romiger en volgens mij ook voedender dan zijn voorganger. Daarom gebruik ik deze liever ‘s avonds. In de creme zit hyaloronzuur en vitamine C, waarvan ik de werking alleen maar kan toejuichen. Mijn wallekes love this stuff: verfrissend, verzorgend en verkwikkend. Het goedje bevat ook een soort van diamond-pearl poeder dat de huid onder je ook ineens oplicht: da’s ook meer dan welkom! Als ik moet kiezen tussen de 2 ga ik toch voor de laatste, omdat deze voor mij persoonlijk het fijnste werkt.

sam04

Als laatste een mooie, maar ietwat donkere highlighter Mine d’Or (€ 29 voor 30 ml). Deze highlighter komt ook in een fijne tube verpakking en heeft een prachtige glow. Je kan een druppeltje vermengen met je dagcrème of lokaal aanbrengen als je al wat getinter bent. Ik ben helaas Snow White op dat vlak, dus kan ik helaas niet te veel van dit spul gebruiken. Een lichtere versie van dit product zou dus meer dan welkom zijn. Wat wel fijn is: er zit een soort van Smart Sun Prevention in.

sam05

Hier bracht ik op mijn naakte huid (sorry) de 2 Glamour Shot producten aan: concealer links en foundation overal

Naar welk product ben jij het meest benieuwd? Je kan het merk vinden bij de (online) apotheek.

Graphic designer. Could've been a character in Mad Men. Loves everything about branding and design. America lover.

http://www.latanie.be