Home » BEAUTY » Reclame | Waarom ik dol ben op shower foam

Reclame | Waarom ik dol ben op shower foam

Waarom ik dol ben op shower foam

Milde reiniging, I’m all for that. Daarom ben ik dol op shower foam en heb ik best al wat varianten uitgetest: kijk maar even mee.

Er zijn verschillende redenen waarom ik écht dol ben op shower foam:

  • Ik haalde het al aan: shower foam reinigt de huid mild. Een droge huid is dus niet aan de orde!
  • Integendeel zelfs, het luchtige goedje maakt mijn huid net zacht en gehydrateerd.
  • Het is makkelijk en snel in gebruik, omdat je het niet zelf nog moet opschuimen.

Shower foams

Net daarom blijf ik steeds teruggrijpen naar shower foam en laat ik gewone douchegel links liggen. Ondertussen heb ik deze 4 varianten uitgebreid getest:

Dove Pear & Aloë Vera Shower Foam (€ 3,99 voor 200 ml)

Dove Pear & Aloë Vera Shower Foam

Dit was m’n allereerste shower foam en ik kocht ‘m nadat ik een ad had gezien erover op YouTube. Advertisement at it’s best, people. ;-) In iedere geval, deze variant van Dove was de start van mijn liefde voor shower foam. Toch was ik niet zo’n fan van de geur: het geurt vooral naar peer en daar hou ik niet zo van.

Nivea Creme Soft Shower Silk Mousse (€ 4,99 voor 200 ml)

Nivea Creme Soft Shower Silk Mousse

Next in line is de Creme Soft Shower Silk Mousse van Nivea. In de winkel viel mijn oog op deze toen mijn shower foam van Dove op was. Door de amandelolie erin zou deze mousse extra zacht zijn voor je huid. Op dat vlak vind ik ‘m niet verschillen van de rest, maar qua geur is dit wel een toppertje: subtiel, maar overheerlijk.

Treets Tradition Pure Serenity Foaming Shower Gel (€ 6,99 voor 200 ml)

Treets Tradition Pure Serenity Foaming Shower Gel

De naam verklapt het al: deze variant verandert van een gel naar een schuim bij contact met water! Bovendien is ie vrij van SLS, SLES en andere nasties, dus extra mild voor je huid. Én hij ruikt super. Helaas ben ik allergisch aan de Shower Gel, da’s wel balen, maar m’n lief is trouwe fan. Deze kreeg ik bij een event van DI.

Kneipp Amandelbloesem Douche Foam (€ 7,99 voor 200 ml)

Kneipp Amandelbloesem Douche Foam

Deze shower foam ontving ik onlangs van Kneipp om uit te testen voor de blog. Op die korte tijd heeft deze variant zich opgewerkt tot mijn grote favoriet. Ook deze bevat amandelolie, wat dus een verzachtende werking heeft. Opnieuw merk ik weinig verschil met de rest, maar de geur doet het ‘m wel voor mij: lekker fleurig & zoet!

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO