Home » BEAUTY » Rehab voor mijn lokken met deze shampoo van Lush?

Rehab voor mijn lokken met deze shampoo van Lush?

Rehab voor mijn lokken met deze shampoo van Lush?

Rehab: dat kunnen mijn droge lokken wel gebruiken! Ik was dan ook benieuwd naar wat de Rehab shampoo van Lush voor mijn manen zou doen.

Het merk maakt heel wat mooie beloftes met deze shampoo. Zo zorgt de combo van ananas-, kiwi- en papajasap voor een zachte reiniging van je hoofdhuid. De mix van pepermunt, rozemarijn en lavendel kalmeert en verfrist en geeft het haar glans. Ten slotte zit er nog wat zeezout in voor meer volume.

Beloftes Lush Rehab

Dat kruidige overheerst echt bij deze shampoo qua geur: doet me wederom aan de L’Oréal Botanicals shampoo denken die ik een poos terug uitprobeerde. De shampoo zelf is vrij waterig: zo kom je met een klein beetje al toe om je haar te wassen. En dat doet ie goed: mijn lokken voelen door dit spul proper én luchtig. Verder glanzen ze mooi.

Maar, en da’s toch wel een grote maar: als ik aan Lush denk, denk ik aan au naturel goodness voor haar en huid. Daarom kocht ik ook zonder aarzelen deze shampoo. Jammer genoeg zitten er toch sulfaten in. En dat hebben mijn gekleurde lokken wel gemerkt: de kleur vervaagt immers een stuk sneller door sulfaten. Gelukkig is de natrium lauryl sulfaat in de shampoo wel een pak milder dan de gewoonlijke sodium lauryl sulfaat. Maar voor mijn felle lokken verkies ik toch sulfaatvrije shampoo.

Ik kocht de Rehab Shampoo bij Lush voor € 8,95 (100 ml).

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO