Home » BEAUTY » Review: Rene Furterer – Astera verkoelende lotion

Review: Rene Furterer – Astera verkoelende lotion

Heb je soms last van een geïriteerde hoofdhuid? Dan is dit mysterieuze product misschien wel iets om eens te proberen.

Wat is het juist?

De Astera Fresh ontspannende lotion met zijn tweefaseformule rijk aan koude etherische munt- en eucalyptusolie is een echte bron van verkoeling die de hoofdhuid meteen kalmeert. De hoofdhuid voelt weer prettig en soepel aan.

Jawel, je leest het goed: het gaat om een olie. Je brengt enkele druppeltjes van de olie aan op je hoofdhuid en masseert het in voor je je haar wast. Kritisch als ik ben, was ik aanvankelijk wat bang om dit product te gebruiken. Ten eerste probeer ik met mijn vet haar zo ver mogelijk weg te blijven van olie en ten tweede denk ik altijd dat een product dat maar even in contact komt met je huid onmogelijk een groot effect kan hebben.

Boy was I wrong… Dit product heeft mijn hoofdhuid écht veranderd. De olie is makkelijk aan te brengen en voelt ook echt fris aan. De massage voelt altijd lekker ontspannen en de olie is heel eenvoudig uit te wassen met mijn gebruikelijke shampoo. Mijn hoofdhuid voelt beter aan, jeukt niet meer en wordt zeker en vast ook niet sneller vet. Ik probeer het product nu één keer per week te gebruiken en zou er niet meer zonder kunnen.

De Astera verkoelende lotion van Rene Furterer vind je voor €26,72 bij de apotheek.

Houdt van jurkjes met bloemenpatroon, Scandinavisch design, drinkt elke dag een kopje thee of twee. Shoppen is mijn cardio.