Home » BEAUTY » Rock een funky haarkleur voor 1 dag dankzij L’Oréal Colorista Hair Makeup

Rock een funky haarkleur voor 1 dag dankzij L’Oréal Colorista Hair Makeup

Rock een funky haarkleur voor 1 dag dankzij L’Oréal Colorista Hair Makeup

Zin om net zoals mij een kleurrijk haar te rocken, maar zonder de commitment? Dan is de nieuwe L’Oréal Colorista Hair Makeup jouw partner in crime!

De Hair Makeup van L’Oréal Colorista is ideaal voor het aankomend festivalseizoen of als je eens wil experimenteren met gekleurd haar. Het is een haarkleuring die in 1 wasbeurt uitwast, geen kleur afgeeft op je kleren en je haar niet “krokant” achterlaat. En het beste nieuws? Het werkt op elke haarkleur! Bovendien bevat de gel geen ammoniak of parabenen.

In gebruik is het product vrij intuïtief: eerst borstel je het haar en bedek je je schouders met een handdoek. Dan breng je een kleine hoeveelheid gel aan. Begin bij de punten en werk zo naar boven toe. Borstel vervolgens de lok nog eens en voeg eventueel extra kleur toe. En dat herhaal je op de andere lokken. Laat 5 à 10 minuten drogen en raak je haar niet aan tot het volledig droog is. Borstel je lokken nog een laatste keer en breng het dan in model. Done!

Kleuren

In totaal zijn er 18 kleuren te koop: 9 tinten voor blond haar en 9 tinten voor brunettes. Op mijn wishlist staan alvast Lilac, Hot Pink, Green en Purple!

Je vindt de L’Oréal Colorista voor € 7,99 bij de drogisterij.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO