Home » BEAUTY » Scent of Liu Jo

Scent of Liu Jo

Scent of Liu Jo

We mogen richting het voorjaar beginnen denken en daar hoort een nieuwe frisse geur bij zoals die van Scent of Liu Jo.

Liu Jo omschrijft het parfum zelf als een verleidelijke geur die kan gebruikt worden als ultiem verleidingswapen: “een krachtige liefdesdrank waarvan slechts enkele druppels volstaan om de magie te laten werken. Een zweempje parfum volstaat al om u in een onweerstaanbare verleidster te veranderen.”

Scent of Liu Jo

De verpakking van het parfum is ook verleidelijk, de roze doos heeft een ledertextuur en het flesje zelf is een mooie roze liefdesdrank met typische rechte hoeken en een mooie gouden dop met een patroontje dat lijkt op een ketting. Verder zit er ook een mooi kristallen miniatuurhangertje in dat het licht reflecteert.

Scent of Liu Jo

In het mooie flesje zit een lekkere geur die begint met een frisse golf van limoen, viooltjesblad en kardemom. Dan volgen de topnoten van lelietjes-van-dalen, jasmijn en crèmige vijgen. Als afsluiter ruiken we de basis van vanille en muskus, gekleurd met de diepe en sensuele toetsen van sandelhout.

Scent of Liu Jo

Deze Eau de Toilette is te koop bij ICI Paris XL aan €43,37 voor 30 ml, €66,90 voor 50 ml en €89,60 voor 70 ml.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!