Home » BEAUTY » Schitterend het nieuwjaar in met 2B & Park Avenue

Schitterend het nieuwjaar in met 2B & Park Avenue

Schitterend het nieuwjaar in met 2B & Park Avenue

2B komt speciaal voor de feestdagen met gloednieuwe producten: van metallic nagellakjes tot highlighter sticks en flashy tattoo’s. Ik toon je ze allemaal.

Laten we beginnen met de Eyeshadow Highlighter Stick. Dit is een highlighter in een stick formaat, die je onder andere kan gebruiken om je binnenste ooghoeken op te lichten. Zo creëer je optisch grotere ogen. Wat ik prettig vind aan deze highlighter, is dat het effect heel goed en duidelijk is.

Het volgende product in de rij is de Eyebrow Gel Creator. Het heeft een kleine, handige spooly waarmee je je wenkbrauwen subtiel kan opvullen. Perfect voor als je haast hebt ‘s morgens en niet de tijd hebt om met poeder of potlood aan de slag te gaan en daarna te fixeren. Dit product vult ze op én fixeert ze in één handomdraai. De kleur past bij mijn wenkbrauwen, maar heeft een metallic schijn. Het stoort me niet echt, maar het valt wel lichtjes op.

2B Eyeshadow Highlighter Stick & Eyebrow Gel Creator

Dan de 2B Mega Drama Boost & Define Black Edition Mascara, wat een interessante borsteltje! Volgens mij is het de bedoeling dat je wimpers een waaier-effect krijgen, doordat de spoolie breder is naar de uiteindens toe. Deze mascara heeft duidelijk een effect op mijn wimpers; het geeft ze volume en een lichte krul. Een minpuntje is dat mijn wimpers aan elkaar blijven plakken en ik extra moeite moet doen om ze uit elkaar te krijgen.

2B Mega Drama Boost & Define Black Edition Mascara2B Mega Drama Boost & Define Black Edition Mascara swatch

Verder heeft 2B met de Nude Foundation ook een nieuwe foundation in het assortiment. Deze belooft een natuurlijk effect te geven en bevat litchi-extracten, maar geen parabenen. Zelf besloot ik om geen foundations meer te gebruiken met siliconen in, toch gaf ik deze foundation een kans.

2B Nude Foundation

De dekking is perfect voor een doordeweekse dag: oneffenheden worden verdoezeld zonder dat je een masker effect krijgt. Ik vind het resultaat erg mooi, maar ik merk wel dat mijn huid deze foundation (net zoals 99% van alle andere foundations) niet verdraagt.

2B Nude Foundation swatch

De flashy, metallic tattoo’s zijn een ware hit geweest afgelopen zomer. Ook voor de feestdagen zijn deze Temporary Body Tattoos van 2B erg geschikt en kunnen ze een mooi detail geven aan je outfit.

2B Temporary Body Tattoos2B Temporary Body Tattoos LoveMetal Effect Nail Polish in Metal Gold

Het merk heeft verder ook Metal Effect Nail Polish, metallic nagellakjes in verschillende kleurtjes, zoals zilver, goud en teal. De lakjes ogen heel mooi en flashy in hun metallic verpakking. Ze dekken ook heel goed, want je hebt slechts twee laagjes nodig voor een goede dekking. Ik ben vooral fan van Metal Gold.

Metal Effect Nail Polish in Metal Silver

Dan zijn er nog 3 speciale topcoats: de Top Coat Matt, de Top Coat Gel Like en de Top Coat Glitters. Op mijn pink en ringvinger zie je de Top Coat Gel Like, middenvinger de Top Coat Gel Like en mijn wijsvinger de Top Coat Glitters. Ik ben echt fan van de Top Coat Gel Like. Het zorgt voor een mooie hoogglazend effect.

Top Coat Glitters, Top Coat Gel Like en Top Coat MattTop Coat Glitters, Top Coat Gel Like en Top Coat Matt swatches

Last but certainly not least, deze rode lipstick van Park Avenue. Een feestelijke look is volgens mij pas compleet met rode lippen. Deze lipstick brengt romig en zacht aan, geeft een goede dekking en de kleur is ook op te bouwen. Volgens de verpakking is deze lipstick mat, maar het effect is naar mijn mening eerder glanzend.

Park Avenue Lipstick

Van links naar rechts: de Park Avenue lipstick, de Eyeshadow Highlighter Stick, de Eyebrow Gel Creator en de Blush Highlighter.

Park Avenue lipstick, de Eyeshadow Highlighter Stick, de Eyebrow Gel Creator en de Blush Highlighter swatches

2B en Park Avenue vind je bij de drogisterij.

Self-claimed MUA, beauty-addict & hair-obsessed