Home » LIFESTYLE » films & series » Serie to watch: Insecure

Serie to watch: Insecure

Een nieuwe soort ‘Sex And The City’ met 4 geweldig grappige vriendinnen die iets proberen te maken van hun leven. De serie Insecure gaat over de onzekerheden en de herkenbare flaters in het leven van enkele vrouwen uit LA.

Donderdag mocht ik samen met mijn friend Ilse kennismaken met het nieuwe seizoen van de serie Insecure, dat je kan bekijken via Play More van Telenet. Om eerlijk te zijn, hadden we nog nooit van de serie gehoord, laat staan een aflevering gezien. Maar de uitnodiging werkte zo aanstekelijk dat we toch graag een kijkje wilden nemen. En maar goed dat we dat gedaan hebben!

Om Insecure kort samen te vatten: de serie vertelt het verhaal van Issa, zowel de hoofdrolspeelster als de schrijfster van de serie. Naast veel humor schenkt de serie ook aandacht aan zwaardere onderwerpen zoals de complexiteit van het “zwart zijn”. Een serie à la ‘Sex And The City”, maar dan 20 jaar later.

We zagen de eerste 2 afleveringen van seizoen 3. Nadien deden onze buikspieren deden pijn van het lachen en we hebben al een avond in onze agenda aangestipt om de rest van de serie te binge watchen. Issa, we love you! De liefdesperikelen, twijfels, geldissues en flaters van de 4 vriendinnen zijn zoooooo herkenbaar en maakt het des te leuker om te kijken.

De serie kan je bekijken via Play More  van Telenet. 

Mode, glitter, honden, lekkere geuren, cappuccino met amandelmelk & concertjes – those are a few of my favourite things.