Home » BEAUTY » Shea Moisture: Curl & Style Conditioning Milk

Shea Moisture: Curl & Style Conditioning Milk

Onlangs vertelde ik jullie over Shea Moisture, maar nu heb ik zelf de “Curl & Style Conditioning Milk” in huis gehaald.

Ik kreeg van kennissen die naar de VS waren geweest een flesje van de “roze lijn”, meer bepaald eentje voor krullend haar. De producten van deze lijn zijn verrijkt met kokosnoot en hibiscus.

Het product is een niet-uitspoelbare crème die je in droog, nat of handdoekdroog haar kan smeren. Het zou zorgen voor gehydrateerde, ontknoopte en gecontroleerde krullen met veel glans. Dat klinkt als een wonderproduct!

De ingrediënten van het product zijn ronduit geweldig. Hier zit niets onnatuurlijk in en het tweede ingrediënt op de lijst is shea boter, dus het is een zeer puur product. Verder zit er nog kokosolie in voor te hydrateren en te beschermen tegen warmte, zijde proteïne voor het haar sterk en glanzend te maken, zodat het minder breekt en Neem olie dat het haar versterkt en glans beschermt.

Bovendien belooft Shea Moisture op hun flesje dat er geen één van de bovenstaande schadelijke ingrediënten in zit. Maar de grote vraag is natuurlijk bij zo een overdonderde geweldige ingrediëntenlijst: “Werkt het ook?”

Gelukkig kan ik op deze vraag volmondig “Ja!” antwoorden. Het product is een soort van dikke, witte crème die ik vooral gebruik in droog haar na het wassen. Ik moet maar één keer aanbrengen een kleine hoeveelheid aanbrengen, wat ideaal is, omdat het product zo lang meegaat. Met een nootje kan ik de lengtes van mijn haar insmeren en verkrijg ik prachtige glans zonder dat de haren vettig ogen. Mijn haren voelen ook sterker aan door het product en het heeft een bovendien een herstellende werking. Verder ruikt het ongelooflijk lekker: ik ruik er een tropische zoete cocktail van kokos in. Ja, dit product krijgt van mij een dikke 10 op 10!

Hopelijk komt Shea Moisture ooit naar Europa met hun geweldige producten, want ik ben verkocht.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!