Home » BEAUTY » Shiseido speelt met texturen in de nieuwe make-up collectie

Shiseido speelt met texturen in de nieuwe make-up collectie

De nieuwe Shiseido make-up collectie is er eentje om u tegen te zeggen: met de Visible feels Invisible collectie spelen ze met texturen als inks, gels, powders & dews. Een prachtige collectie die ik mocht uittesten!

De eye catchers vind ik persoonlijk de duo brush & de Aura Dew highlighter!

De Daiya Fude Face Duo brush (€ 59,50) trok meteen mijn aandacht: een diamantvormige brush die de zachtste OOIT is! Hij brengt poeders aan in een heel fijn laagje! Aan de andere kant van de brush zit een soort van silicon brush waarmee je vloeibare producten als foundation en concealer mee kan aanbrengen. Deze siliconen tip zou het effect van je vingertoppen moeten nabootsen. De tip brengt inderdaad fijn & egaal aan! Voor het gezicht duurt het aanbrengen wel even, maar voor je concealer is hij echt perfect: het effect is heel natuurlijk. Niks dan pluspunten, want zo’n siliconen tip neemt ook geen product op & is heel gemakkelijk schoon te maken.

Bij de categorie gels vinden we de VisionAiry Gel Lipsticks (€ 28,50) in 28 kleuren! De eerder dunne lipstick brengt super smooth aan en voel je niet op je lippen dankzij Triple Gel Technology. Bovendien is deze baby heel longlasting en de finish is ook heel natuurlijk met een lichte glans. Nog in het lipstick schap zijn de ModernMatte Powder Lipsticks (€ 28,50): ultra matte & full coverage lipsticks in 24 prachtige intense kleuren! Ze drogen helemaal velvet op & zijn dus de perfecte aanwinst voor de ultieme lipsticklovers.

Dan komen we toe aan de Inks met de gitzwarte ImperialLash mascara (€ 29,50), de ArchLiner (€ 24,90) & de kajal InkArtists (€ 23,90) in felle kleuren. De mascara is gitzwart en geeft aardig wat lengte, maar ik wil toch ook altijd een beetje meer volume. Verder is hij wel op te bouwen van subtiel naar een voller effect. De ArchLiner gebruik ik sinds ik hem heb elke dag: het fijn penseeltje en de gebogen tip werken voor mij erg aangenaam. En met de dunne liner is een wing aanbrengen geen probleem meer. De kajal potloden zijn dan weer super gepigmenteerd en creamy, hierdoor kan je ze ook gemakkelijk uitblenden voor een smokey look.

Bij de Dews vinden we een multifunctioneel product: een prachtige highlighter die je ook als oogschaduw kan gebruiken. Deze Aura Dew (€ 29,50) komt in 3 neutrale kleuren. De finish is super mooi voor een glowy look, de perfecte finishing touch tijdens de feestdagen.

Verder zitten er ook 2 blushes in de collectie, waaronder deze hele creamy & luchtige Minimalist Whipped Blush (€ 36,50). Deze mousse blush is heel speciaal van textuur en bevat lekker veel pigment. Gelukkig kan je hem zonder moeite al deppend of blendend aanbrengen op je wangen. De mousse blendt met je huid tot een dunne, ultra matte poeder die lang blijft zitten.

Als laatste zit er nog een bijzondere Naname Fude oogschaduw brush (€ 29,50) & neutral Essentialist eyeshadow palette (€ 38,50) in de nieuwe collectie. De poeders zijn heel zacht, bevatten veel pigment en zijn perfect voor een everyday look. De brush doet denken aan een blending brush door z’n rondere vorm, maar eigenlijk vind ik hem ook prettig werken voor een volledige look!

Je vindt deze nieuwigheden van Shiseido onder andere bij ICI Paris XL.

Graphic designer. Could've been a character in Mad Men. Loves everything about branding and design. America lover.

http://www.latanie.be