Home » BEAUTY » Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate

Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate

Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate

Nieuw in mijn skincare routine is dit Ultimune serum van Shiseido. Benieuwd wat het doet voor mijn huid?

ult03

Ik gebruik het serum overdag in combinatie met mijn Energy dagcrème. Voor het slapen breng ik het eerst een laagje van het serum aan en dan volgt mijn nachtcrème. Ik vind het erg vergelijkbaar met het Estee Lauder Night Repair Complex: qua werking én qua textuur. Het heeft een dunne geltextuur, dus met een beetje kom je al ver. Het niet-vette goedje wordt snel opgenomen door mijn huid en vormt de perfecte basis voor mijn verdere verzorging. Het serum belooft verder luchtvervuiling, stress en veroudering tegen te gaan en je huid de kracht te geven om zich te herstellen. Ik gebruik het serum nu al een maand 2 keer per dag en mijn huid houdt echt van dit goedje (en serums in het algemeen). Het is een goede tegenhanger van mijn ANR serum, maar ook de prijs is helaas gelijkwaardig. ;) Voor een serum van 50 ml betaal je al snel € 125, wat toch een serieuze investering is.

ult04

Sinds ik de WASO-lijn van Shiseido testte, ben ik helemaal verkocht aan het Japanse skincare merk: fijne texturen die mijn huid apprecieert en een gezondere teint zonder plekjes of puistjes. Ook de combinatie met de Shiseido Essential Energy gel vind ik perfect: 2 texturen die met elkaar versmelten om me de beste bescherming en hydratatie te geven, zonder mijn huid vettig te maken. Match made in heaven.

ult02

Momenteel geen extra budget voor een goed & hydraterend serum? Lees dan zeker deze review over mijn favoriete budgetproof serum.

Het nieuwe Ultimune serum vind je vanaf 1 juni bij geselecteerde parfumeries voor zo’n € 125 (50 ml).

Graphic designer. Could've been a character in Mad Men. Loves everything about branding and design. America lover.

http://www.latanie.be