Home » BEAUTY » Crazy shoplog VS

Crazy shoplog VS

Crazy shoplog VS

Onlangs was ik voor het werk in de VS. Ik greep de kans om een heleboel producten te kopen die hier moeilijk te verkrijgen zijn en het resultaat is dan ook niet mis!

Not Your Mother's Curl Talk

De laatste tijd ben ik weer helemaal into curly girl method haarproducten: producten zonder siliconen en sulfaten dus. Ik volg ook heel wat curly vloggers op Youtube en zij zijn allemaal zeer enthousiast over de Curl Talk lijn van Not Your Mother’s. Ik scoorde de hele lijn (een shampoo, een conditioner, een leave-in conditioner, een gel en een mousse) bijUlta voor $ 7,99 per product. Het enige nadeel is dat de mousse ondertussen al een update heeft gehad en nu zonder siliconen is. En ik heb er dus nog eentje mét siliconen gekocht.

Shea Moisture

Ook kocht ik heel wat haarproducten van Shea Moisture bij Ulta: de 100% Virgin Coconut Oil Daily Hydration Shampoo ($ 10,49) en de Manuka Honey & Yogurt Hydrate + Repair Shampoo en conditioner voor ($ 10,49 per stuk). Niet supergoedkoop, maar een pak duurder als ik ze hier online koop. Ook kocht ik nog 2 haarmousses, omdat ik zo dol ben op het product. Zo gingen de Dragon’s Blood & Coffee Cherry Volume & Styling Foam en de Fruit Fusion Coconut Water Weightless Styling Mousse in m’n winkelmandje. Beide producten kosten zo’n $ 5 en er was zelfs 50% op de tweede mousse. Een koopje!

Cantu, Moptop & Renpure

Ook bij Target ging ik aan de haal met heel wat goodies: een haarscrub van Renpure ($ 7) met eucalyptus, tea tree, munt en zout, een curl activator en een comeback curl spray van Cantu ($ 6 per stuk) en een gel van Moptop ($ 10). Die laatste kocht ik al eens online en daar was ik heel tevreden over, want het is een lichte gel.

Verzorging

Naast haarproducten kocht ik ook verzorgingsproducten, zoals een lippenbalsem van EOS ($ 3), omdat die zo cute én natuurlijk was. Daarnaast kocht ik een duopack lippenbalsems van Burt’s Bees ($ 6), want ik ben écht dol op de lippenbalsems van dit merk. Ook nam ik nog een kalmerende lotion ($ 7) mee van Thayers met toverhazelaar.

ColourPop

Ten slootte scoorde ik bij Ulta nog wat make-up: ik nam het Double laatste scoorde ik bij Ulta nog wat make-up. Van Colourpop had ik al veel goeds gehoord. Ik nam het Double Entendre oogschaduw palette ($ 16) en een Ultra Matte Lop Cream Lipstick ($ 6,50) in de kleur Beeper mee van ColourPop. Over dat merk had ik al heel wat goeds gehoord, dus dat was een must! Daarnaast kocht ik nog de Total Control Drop Foundation ($ 11) van NYX.

Verwacht je dus binnenkort maar aan een hoop reviews van deze producten hier op MllsDeMode!

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!