Home » BEAUTY » Shoplog Dille en Kamille

Shoplog Dille en Kamille

Onlangs kreeg ik van mijn vrienden een bon van bij Dille en Kamille. Benieuwd wat ik hiermee kocht?

Dille en Kamille heeft een heel leuk en uitgebreid assortiment aan thee. Het is losse thee die in zakjes komt, met een leuke en simpele verpakking. Ik koos voor witte thee, ook wel de Pai mu tan thee, omdat dat deze nog nooit had gedronken. Het kost €3,95. De smaak bevalt me wel: het is minder sterk dan zwarte thee. Verder nam ik ook vanille-extract mee, omdat dit handig is in de keuken bij het bakken :-). Het kleine flesjes kost €5,50, maar lijkt me iets waar je heel weinig van nodig hebt.

Het volgende wat ik meenam was deze grote, fijne rasp. Ik wou al lang een rasp waar je heel fijn de schil van citrusvruchten mee kan raspen. Je kan er ook ander dingen zoals nootmuskaat of knoflook mee fijnraspen. Deze kostte €9,95.

Als laatste vond ik deze drie kleimaskertjes van €2,50 per stuk. Ze zijn allemaal van een andere soort klei (roze, wit en groen) en hebben ook allemaal een andere effect. Ik ben benieuwd!

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!