Home » BEAUTY » Shoplog DM voorjaar 2017

Shoplog DM voorjaar 2017

Shoplog DM voorjaar 2017

Ik stop steevast bij DM als ik naar Duitsland ga. De buit was deze keer niet supergroot, maar wel leuk!

Shoplog DM voorjaar 2017

Ook al is het warmer en ga ik daardoor minder in bad, kocht ik toch een aantal badproducten. Van Dresdner Essenz nam ik drie van de vier badoliën in hun assortiment mee, elk met hun eigen werking. Zo zou eentje je rustig maken, een andere je slaap bevorderen en nog een andere goed zijn voor de spieren. Ik ben fan! De producten kosten €3,75 per fles.

Shoplog DM voorjaar 2017

Ook op beautyvlak nam ik twee zaken mee. Het eerste is een anti-transpirant van Balea die 24h droogte belooft. Ik zweet snel en zeker met de warmere dagen hoop ik dat dit helpt. Voor een prijs van €0,95 kan het voor mijn portemonnee alvast weinig kwaad. Daarnaast nam ik een gezichtscrub van het merk Nonique mee. Ik zocht al lang een natuurlijke scrub en de prijs van €3,95 vond ik goed meevallen!

Shoplog DM voorjaar 2017

Ten slotte gooide ik een aantal Invisibobble elastiekjes in mijn winkelmandje. Deze zouden beter blijven zitten en geen deuk in je haar achterlaten. Ik ben er alvast benieuwd naar! Voor drie elastiekjes betaal je wel €4,95.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!