Home » BEAUTY » Shoplog DM winter 2017

Shoplog DM winter 2017

Shoplog DM najaar 2017

Ik was weer eens in Duitsland. Dus sprong even binnen bij een DM met een NYX-afdeling!

Shoplog DM najaar 2017 maui moisture

Ik snuisterde wat rond in DM in München en stootte op een geweldige lijn haarproducten met als eerste ingrediënt (dat betekent dat 50% van het product hieruit bestaat) aloë vera! Daarbij bevatten de producten natuurlijk geen SLS, siliconen en andere! Het assortiment van Maui Moisture bestaat uit verschillende lijnen, maar ik nam 3 producten uit de Curly lijn mee: een shampoo, conditioner en leave-in conditioner. Elk product kostte € 8,99, dus niet super budgetproof.

Shoplog DM najaar 2017 naturschon

Daarna stootte ik op een nieuwe lijn van Alverde: Naturschön. Deze natuurlijke producten (jullie merken zeker de lijn in mijn verhaal) bevatten geen slechte ingrediënten, maar zitten tjokvol met fruit olie van olijven. Ze kosten € 6,95 per flesje. Ik nam een peeling masker, een serum en een olie mee.

Shoplog DM najaar 2017 alverde deo

Verder nam ik ook nog een nieuwe natuurlijke deo van Alverde mee die 24 uur frisheid belooft. Ik nam hem mee wegens zijn klein prijsje: € 2,95.

Shoplog DM najaar 2017 invisibobble

Ik ben fan van Invisibobble! Maar af en toe verlies ik natuurlijk een elastiekje, dus ik nam hier ook een doosje van mee.

Shoplog DM najaar 2017 nyx epic ink highlighter alverde mascara

Ook nam ik nog wat make-up mee. Zo nam ik een natuurlijke mascara van Alverde mee voor € 3,75. Omdat ik onlangs mijn highlighter van NYX liet vallen, nam ik ook een nieuw potje mee. Ik vond diezelfde niet meer, dus nam ik deze Highlighter Illuminator Narcissistic voor € 10,45 mee. Ten slotte ging ook de Waterproof Epic Ink Eyeliner van NYX mee, voor € 9,85.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!