Home » BEAUTY » Shoplog DM zomer 2017

Shoplog DM zomer 2017

Shoplog DM zomer 2017

Ja hoor, ik ben weer eens naar de DM geweest. En ik kwam natuurlijk terug met heel wat toffe spulletjes!

DM is echt een mijn favo winkel: toffe, kwaliteitsvolle én goedkope producten. Voor mijn haar nam ik een Oil Repair Intesiv haarmasker van Balea mee. Er zitten geen siliconen in en heeft een klein prijsje: € 2,95 voor een grote pot. Daarom belandde hij in mijn kar. Verder nam ik van Alverde, een natuurlijk merk, een douchepeeling mee met sheanoten. Ik betaalde er € 2,35 voor.

$

Van Alverde kocht ik ook nog een BB cream, in de lichtste kleur. Hier zitten ook geen siliconen in. Prima, want van siliconen krijg ik meer onzuiverheden. Zeker voor de prijs, € 3,95, kon ik hem niet laten liggen. Daarnaast nam ik nog een gezichtsolie mee. Ik gebruik graag gezichtsolie, maar het is vaak duur. Dit flesje van Alverde kostte maar € 4,25.

Shoplog DM zomer 2017

Vermits ik iedere dag waterproof eyeliner gebruik, nam ik er nog 2 mee. Dan heb ik zeker nog een backup liggen. Ik koos voor de Eye’matic Dipliner van Catrice. Deze kostte me € 3,25. En ook de Superfine Eyeliner Pen Waterproof van Essence ging € 2,75 in mijn winkelmandje.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!