Home » BEAUTY » Smashbox Always On Matte Liquid Lipstick

Smashbox Always On Matte Liquid Lipstick

smashbox

Smashbox komt dit voorjaar met een nieuwe formule lipstick die ultra lang blijven zitten en ook nog eens perfect mat zijn. Maak kennis met de Always On Liquid Lipsticks!

smashbox

Ik mocht hiervan twee tinten uittesten: Baws, een perfecte rode kleur waar Taylor Swift nog jaloers op zou zijn, en Chill Zone, een grijze taupe-achtige tint met een koele ondertoon. Ik moet zeggen dat dat tweede kleurtje echt buiten mijn comfort zone is, want ik draag eigenlijk nooit nude of grijstinten op mijn lippen. Baws is dan wel weer helemaal mijn ding!

smashbox

De formule is super zacht, fluweelachtig en brengt goed aan met de ovaalvormige applicator. Met het dunne puntje kan je goed tot aan de randjes van je lippen. Wel moet je oppassen dat je niet teveel opneemt met de applicator, want die lijntjes krijg je moeilijk weggewerkt. De kleur is super rood en intens en ook nog eens perfect mat. De kleur blijft ook heel goed zitten en zelfs met je reiniger moet je goed schrobben om het eraf te krijgen. Deze Always On Liquid Lipsticks overleven dus zeker een hapje en een drankje, maar slijten na zo’n 6 uur wel lichtjes af. Chill Zone hield het zo’n 4 uur vol. De rode variant staint ook een beetje, dus dat kan wel verklaren waarom die wat langer blijft.

smashbox

Wat vinden jullie van deze twee kleuren? Voor mij heeft Chill Zone Anneleen written all over, en ik denk dat zij dit kleurtje beter zal rocken dan ikzelf. ;)

De Always On Matte Liquid Lipsticks zijn exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL voor €24.

Graphic designer. Could've been a character in Mad Men. Loves everything about branding and design. America lover.

http://www.latanie.be