Home » LIFESTYLE » food & drinks » Soep maken voor dummies met de verspakketten van Albert Heijn

Soep maken voor dummies met de verspakketten van Albert Heijn

Soep maken voor dummies met de verspakketten van Albert Heijn

Mijn lief en ik zijn fervente soep-eters, maar van soep maken hebben we geen verstand. Daarom zijn de verspakketten van Albert Heijn ge-wel-dig!

Verspakket

Het concept van de verspakketten is simpel, maar geniaal: een doos met alle nodig ingrediënten in om soep te maken. Een hele poos terug hebben wij zo al eens aspergesoep klaargemaakt, maar deze keer viel de keuze op groentesoep.

Ingrediënten van het verspakket

In de doos zitten dus alle ingrediënten, op basic stuff. zoals vermicelli, water & peper, na. Je vindt ook de instructies terug op de verpakking. Easy peasy dus!

Instructies

We hadden wel 2 hiccups: de prei zat vol met grond en we hadden geen vermicelli. Dat eerste betekent gewoon even wat extra schoonmaken en dat laatste hebben we opgelost door stukjes spaghetti in de soep te doen.

Ingrediënten snijden

Na al het schoonmaken, snijden en koken hadden we een lekkere én pikante soep (oeps, iets te kwistig geweest met de peper) die echt goed vulde. En ja, dat bevestigt weer eens dat homemade beter is dan soep uit een blik.

Groentensoep gemaakt met het verspakket

Yes, wij zijn fan van de verspakketten van Albert Heijn! De voordelen? Zelf niet nadenken over de ingrediënten en of ze bij elkaar passen, MAAR wel genieten van een lekker, homemade soepje. Check wel even in de winkel wat je nog moet toevoegen, zodat je geen spaghetti moet degraderen tot vermicelli. :p Geen soepfan? Er zijn ook andere verspakketten, bijvoorbeeld voor curry-gerechten. Echt de moeite waard om eens te checken!

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO